ESL verbreekt de stilte over CS2-bugs voorafgaand aan IEM Sydney, nu professionals het erover eens zijn dat de game nog niet klaar is

ESL verbreekt de stilte over CS2-bugs voorafgaand aan IEM Sydney, nu professionals het erover eens zijn dat de game nog niet klaar is

ESL deelde zijn standpunt hierover CS2 Bugs op 3 oktober nadat veel professionele spelers zeiden dat de game de afgelopen dagen niet klaar was voor competitie.

De toernooiorganisator heeft de leiding over IEM Sydney, het eerste grote toernooi dat nog doorgaat CS2 in plaats van CS: Ga. Professionals en exposanten hebben sindsdien tal van bugs ontdekt CS2 De wereldwijde release is op 27 september en de game ziet er verre van verbeterd uit. Met nog minder dan twee weken te gaan voordat IEM Sydney begint, heeft ESL protocollen gedeeld als het gaat om overtredingen.

“Bugs en problemen zijn te verwachten, en we zullen ons dienovereenkomstig aanpassen”, aldus ESL in een verklaring. “We moedigen u aan om alle bugs, glitches en problemen aan ons te melden, zodat we kunnen samenwerken om mogelijke oplossingen te identificeren en te ontwikkelen en tot conclusies over zaken te komen.”

Daarnaast heeft ESL een Live-document Hierin worden de legale of illegale boosts en pixelbewegingen in hun cursussen gedetailleerd beschreven. De toernooiorganisator beschikte al een tijdje over een dergelijk document CS: Ga Het is nog steeds actief en moedigt spelers aan contact op te nemen met Valve en ESL als ze bugs of exploits tegenkomen.

Beroemde professionals zoals Nico En apparaat1ce Hij heeft het al gezegd CS2 Niet klaar voor competitief spel voordat ESL de IEM Sydney-operatie aankondigt CS2 in plaats van CS: Ga.

Hoewel er klachten zijn, zijn er ook enkele positieve punten Gevallen En Wendingen Akkoord om te plaatsen CS2 Het zo snel mogelijk aanbieden is de snelste manier om de game te updaten. ESL moest een moeilijke beslissing nemen met betrekking tot het spelen van het evenement CS2Maar het is logisch omdat alle teams stopten met trainen CS: Ga Na de afsluiting van de profcompetitie afgelopen weekend.

READ  Ondanks alles was Cyberpunk 2077 de bestseller op Steam en de meest gespeelde van 2021

sinds CS2 De game werd uitgebracht, mensen ontdekten allerlei soorten bugs – waaronder een aantal behoorlijk rare zoals degene die elke kaart in een Mirage verandert – en Valve bracht meer dan eens per week updates uit om feedback te geven.

IEM Sydney vindt plaats van 16 tot en met 22 oktober, met 16 teams van over de hele wereld, waaronder enkele van de topteams zoals Vitality, ENCE, G2 en MOUZ.

Over de auteur

Leonardo Piazzi

Stafschrijver en CS:GO-leider. Leonardo is al sinds zijn kindertijd gepassioneerd door gamen en studeerde in 2018 af in de journalistiek. Voordat Leonardo in 2019 bij Dot Esports kwam werken, werkte hij voor het Braziliaanse Globo Esporte. Leonardo werkte tussen 2020 en 2021 ook bij HLTV.org als senior schrijver, totdat hij terugkeerde naar Dot Esports en deel ging uitmaken van de staf.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *