Hoe u op 10 november een Xbox Series X of Xbox Series S koopt

GameStop zei er zal een “zeer beperkt” aantal consoles beschikbaar zijn online en in winkels wanneer ze om 7 uur ET openen. Als je er persoonlijk een probeert op te halen, wil je misschien eerst bij de winkel navragen hoeveel eenheden ze zullen ontvangen – als je niet al in de rij staat, zijn de kansen waarschijnlijk niet goed.

Xbox Series X GameStop-bundels Xbox Series S GameStop-bundels

Newegg is ook zal online verkopen hebben vanaf 12:01 AM ET, met niet-gespecificeerde nummers van de Xbox Series X en Xbox Series S beschikbaar.

Koop Xbox Series X bij Newegg – $ 499 Koop Xbox Series S bij Newegg – $ 299

Target heeft mogelijk systemen beschikbaar bij lokale winkels, maar doe geen moeite om te verschijnen om in de rij te komen – de enige manier om er een te krijgen is om het online te bestellen via afhalen of oprijden van bestellingen, dus houd de website / app in de gaten. Helaas hebben we weet niet wanneer ze gaan in de uitverkoop.

Bij andere retailers moet u online kijken. Best Buy en Walmart hebben beiden gezegd dat ze de systemen alleen online zullen verkopen. Controleren BestBuy.com om te zien of ze beschikbaar zijn, terwijl Walmart zei dat het de Xbox Series X en Xbox Series S te koop zal aanbieden om 12.00 uur ET op de 10e.

Met Amazon sommige klanten vertellen dat hun zendingen zullen worden vertraagd het lijkt onwaarschijnlijk dat ze op de dag van de lancering enige hulp kunnen bieden. Zullen anderen zoals de Microsoft Store een console of twee beschikbaar hebben? We zullen moeten afwachten en we zullen dit bericht bijwerken met alle nuttige informatie die we vinden. Als je doorhaalt en er een nodig hebt, is er altijd StockX of eBay.

READ  Scott Forstall's verklaring in de Epic vs Apple-zaak concentreert zich op de begindagen van de iPhone en App Store

Written By
More from Lesley Curry

PS5 Exclusive Survival is een spel met grenzen aan het realisme

Overlevingsspellen zoals Geen Mans Sky En Valhaim Enorm tegenwoordig, dus verlaten Het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *