Exit The Gungeon komt deze week naar PS4 en Xbox One naast update

Exit the Gungeon, dat eerder werd uitgebracht voor pc, Switch en Apple Arcade, komt nu naar de PS4 en Xbox One. De spin-off van Enter the Gungeon, die spelers uit kerkers ziet ontsnappen terwijl ze golven vijanden overleven, komt deze week digitaal binnen, naast een grote update voor alle systemen.

Ontwikkelaar Dodge Roll heeft aangekondigd dat de game op vrijdag 13 november naar deze systemen komt, naast een nieuwe update voor alle systemen. Deze update heet “Hello To Arms”, wat een inversie is van de “Farewell to Arms” -update van Exit the Gungeon. Slim.

Deze update, die vanaf de eerste dag beschikbaar zal zijn op PS4 en Xbox One, voegt verschillende nieuwe wapens en items toe, evenals een “Arsenal Mode” en iets dat een “Glocktopus” wordt genoemd. We vermoeden dat dat een octopus is … maar gewapend.

Dit is een gratis update. De game is te koop voor $ 10 op Steam en Switch, en zal waarschijnlijk hetzelfde kosten op PS4 en Xbox One.

Zoals de bovenstaande tweet suggereert, is dit “waarschijnlijk het grootste nieuws” in games deze week – tenzij, naar we aannemen, je geïnteresseerd bent in de lanceringen van de Xbox Series X en PlayStation 5. Wat u waarschijnlijk bent.

Nu aan het spelen: 20 geweldige games van 2020 tot nu toe

READ  Marvel's Avengers Black Widow-evenement is gearriveerd

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale

De Big Con-indiegame wordt gelanceerd op Xbox Series X | S en pc later deze zomer

Dankzij het uitgebreide ID @ Xbox-programma van Microsoft zijn Xbox-consoles een toevluchtsoord...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *