Hoe u uw Palworld-basis verplaatst

Hoe u uw Palworld-basis verplaatst

Hoe verplaats je je basis in Palworld? Het bouwen van een basis met nieuwe structuren, deze vullen met workaholic kleine vrienden en deze verdedigen tegen aanvallen is misschien wel het meest betrokken aspect van een wapenverzamelaar. Het is alleen jouw verbeelding (en hoe ver je bent gevorderd in de technologieboom) die beperkt hoe groot een basis je kunt bouwen – maar terwijl je door wezens geteisterde eilanden verkent, zul je je basis waarschijnlijk naar een nieuwe, betere plek willen verplaatsen. locatie, vooral omdat het ook als snelreispunt dient.

Meer weten over Palworld? We hebben een uitgebreide lijst met alle schattige en woeste Palworld-vrienden die je kunt temmen (of, verontrustend genoeg, neerschieten) tijdens je basisbouwavontuur. Hoewel het geen grafisch intensief spel is, moet je nog eens controleren of je systeem het kan uitvoeren met een overzicht van de minimaal aanbevolen systeemvereisten van Palworld. Lees echter verder om erachter te komen hoe u een Palworld-basis verplaatst – en hoe u er meer dan één ontgrendelt.

Hoe u uw basis in Palworld kunt verplaatsen

Helaas is er momenteel geen manier om je hele basis in Palworld van de ene naar de andere locatie te verplaatsen.

Je kunt het demontagemenu echter openen door op B en vervolgens op C op de pc te drukken (of Omhoog en vervolgens op de rechterstick op de Xbox) voordat je de Palbox demonteert die de rand van je basis vormt. Daarna kun je Palbox op een nieuwe locatie herbouwen en opnieuw beginnen met bouwen.

Hierdoor worden enkele basisspecifieke structuren vernietigd waarvoor een Palbox in de buurt nodig is, zoals broedmachines en de boerderij, maar de meeste structuren, zoals huizen die je hebt gebouwd en werkplaatsbanken, blijven op hun plaats voor eigen gebruik. Je kunt Palbox ook weer op dezelfde locatie opzetten en daar verder bouwen.

READ  De pc-demo van het aankomende snelle actiespel, Soulstice, is uitgebracht

Hoewel het enige tijd kost, kun je alles demonteren wat je wilt, de benodigde middelen voor de bouw terugkrijgen en het snel weer op een nieuwe locatie herbouwen.

Hoe meer dan één basis te bouwen in Palworld

Gelukkig krijg je, als je je basis in Palworld upgradet, de mogelijkheid om er meer dan één te bouwen. Dit doe je door basisspecifieke speurtochten te voltooien, die grotendeels neerkomen op het bouwen van bepaalde structuren uit de technologieboom, zoals een feeder waar je mysterieuze vrienden van kunnen eten. De optie om een ​​tweede basis te bouwen wordt ontgrendeld op basisniveau 9.

Om meer Tech Tree-punten te ontgrendelen, moet je je personage een niveau hoger brengen door vrienden en andere vijanden in de wildernis te verslaan.

Dat is alles wat je moet weten om je bases door de enorme open wereld van Palworld te verplaatsen. Voor meer informatie over games met vergelijkbare knutselmechanismen, bekijk de beste knutselspellen op pc voor 2024. En als je nog steeds niet zeker weet of je de game moet spelen of niet, lees dan onze Palworld-recensie – die het beschrijft als een aangrijpende, chaotische overleving. game-ervaring — Het zal je helpen de beslissing te nemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *