Hoe YouTube-video’s naar je iPhone te downloaden

Er zijn maar weinig dingen frustrerender dan een YouTube-video op je iPhone bekijken en dan plotseling … bufferen.

Erger nog: je video wordt in de cache opgeslagen omdat je je internetverbinding hebt verloren. Misschien bent u onderweg en is er vlekkerige service. Misschien is de wifi niet beschikbaar omdat je hebt besloten om te gaan kamperen, en je hebt geluk dat je vastzit in je auto vanwege een hevige regenbui.

Als je maar een deel van je favoriete YouTube-inhoud rechtstreeks naar je iPhone hebt gedownload voor offline weergave!

Nou, dat kan.

Er zijn verschillende manieren om je favoriete YouTube-video’s naar je iPhone te downloaden, zodat je ze zonder internetverbinding kunt bekijken. Er is een officiële manier om inhoud te downloaden… en enkele onofficiële oplossingen.

YouTube Premium

Allereerst, in tegenstelling tot de officiële methode die we u gaan laten zien, is het downloaden van video’s van YouTube die niet van u zijn, in strijd met de servicevoorwaarden van het bedrijf.

Zoals PCMag aangeeft, youtube voorwaarden staat “Het is u niet toegestaan… om enig deel van de Service of enige Inhoud te openen, reproduceren, downloaden, distribueren, verzenden, uitzenden, weergeven, verkopen, in licentie geven, wijzigen, wijzigen of anderszins gebruiken; of (b) met schriftelijke toestemming vooraf betaald door YouTube en, indien van toepassing, de respectieve rechthebbenden.”

Nu, als het gaat om juridische problemen, als je alleen YouTube-video’s downloadt voor persoonlijke weergave, dan moet je zou moeten Wees goed. De voorwaarden van YouTube zullen waarschijnlijk de advertentie-inkomsten beschermen die gebruikers die video’s downloaden, verliezen. Maar nog steeds. Je kunt verantwoordelijk zijn.

Maar hoe dan ook, als je iemand bent die altijd op de juiste kanalen surft, wil je je abonneren YouTube PremiumBetaalde abonnementsservice voor het platform.

READ  Gamasutra - Persberichten - Mobile Sports Game Boxing Star krijgt kerstupdate!

Voor $ 11,99 per maand biedt YouTube gebruikers een advertentievrije versie van zijn platform. Als je ze offline wilt bekijken, kun je ook je favoriete video’s downloaden.

Zodra je je aanmeldt voor YouTube Premium, begin je gewoon met het bekijken van een video in de YouTube iOS-app. Onder de video ziet u een downloadknop. Klik op Downloaden en kies vervolgens de videokwaliteit van uw keuze. Er verschijnt een vinkje onder de video wanneer het downloaden is voltooid. Je downloads zijn beschikbaar op de tabbladen Bibliotheek en Account op YouTube.

Niet-officiële services van derden

Als je je niet wilt abonneren op YouTube Premium, zijn er nog steeds manieren om video’s van YouTube rechtstreeks naar je iPhone te downloaden. Helaas zijn er geen apps in de App Store die YouTube-video’s kunnen downloaden, dus dit is echt een bestand De oplossing.

Het eerste dat je nodig hebt, is een app genaamd Documenten door Readdle. Het is een gratis app voor bestandsbeheer voor iOS.

Dit is wat je zoekt in de App Store: Documents by Readdle.
Krediet: mashable screenshot

Als je dat eenmaal op je iPhone hebt geïnstalleerd, ga je naar de YouTube-video die je wilt downloaden in Safari of via de mobiele YouTube-app en kopieer je de link naar de video.

Vervolgens wil je Documenten openen met Readdle en naar de browser gaan die in de app zelf is ingebouwd. Gebruik Document Browser van Readdle om naar een YouTube-downloadwebsite van derden te gaan.

Rechtsonder is het browsertabblad waar u naar kijkt.

Rechtsonder is het browsertabblad waar u naar kijkt.
Krediet: Mashable. screenshot

Er zijn tientallen websites waarmee je eenvoudig een link kunt plakken en een video kunt downloaden. Deze sites veranderen echter vaak. Zoek er maar een via Google.

Zodra je op de YouTube-downloadsite van derden bent terwijl je in de Docs by Readdle-app bent, plak je je YouTube-link in het downloadformulier. Deze sites bieden u vaak een aantal opties voor videokwaliteit. Kies wat je wilt en klik op opslaan of downloaden.

De download start, zoals hier in de lijst met browserdownloads wordt weergegeven.

De download start, zoals hier in de lijst met browserdownloads wordt weergegeven.
Krediet: mashable screenshot

Ga vervolgens naar het tabblad Downloads onder Mijn bestanden in documenten van Readdle. En daar heb je het. De gedownloade video is er zodat u deze offline kunt bekijken.

Uw videobestanden kunnen zich in de map Downloads onder het tabblad Mijn bestanden bevinden.

Uw videobestanden kunnen zich in de map Downloads onder het tabblad Mijn bestanden bevinden.
Krediet: Mashable. screenshot

Desktopsoftware gebruiken

Zoals je kunt zien, kan het downloaden van video’s van YouTube tijdens het gebruik van je iPhone een beetje ingewikkeld proces zijn.

Als je video’s echt offline op je iOS-apparaat wilt bekijken, kun je ze beter eerst naar je Mac downloaden.

U kunt elk van de YouTube-videodownloadsites gebruiken en de video’s op uw computer opslaan. Van daaruit kun je het via Airdrop op je iPhone neerzetten of naar de Bestand-app slepen.

Afgezien van het één voor één downloaden van video’s via YouTube-downloadsites, is er een sneller proces als je meerdere video’s tegelijk op je harde schijf wilt branden: desktop-applicaties. Downey En de friemelt Veelvoorkomende keuzes als je deze route volgt.

Als het einddoel echter is om deze apps op je iPhone te krijgen, dan Softorino YouTube-converter Het is de applicatie die u wilt.

Voor een eenmalige $ 40, zal Softorino YouTube Converter YouTube-video’s downloaden en op je iPhone krijgen.

Kopieer gewoon de YouTube-link en de video wordt automatisch toegevoegd aan de wachtrij in Softorino YouTube Converter. Kies de video als uw downloadoptie en selecteer vervolgens de videokwaliteit. Selecteer iPhone als uw bestemming en sluit uw iOS-apparaat aan via een USB-kabel of ontgrendel het eenvoudig en log in op hetzelfde WiFi-netwerk om draadloos verbinding te maken. Zodra Softorino YouTube Converter is verbonden met je iPhone, tik je op Downloaden en het zal de video’s rippen en ze rechtstreeks naar je apparaat downloaden om ze via de TV-app te kunnen bekijken.

Nadat je je wachtrij hebt gevuld door YouTube-links te kopiëren, download je alle video's naar het apparaat van je keuze.

Nadat je je wachtrij hebt gevuld door YouTube-links te kopiëren, download je alle video’s naar het apparaat van je keuze.
Krediet: mashable screenshot

En er zijn een aantal manieren – zowel officiële als niet-officiële – om YouTube-video’s rechtstreeks naar je iPhone te downloaden om ze offline te bekijken.

Hopelijk verveel je je met deze handige tips nooit meer als Moeder Natuur een vakantie verpest.

Written By
More from Eda Greene

Met dit mobiele spel kun je je favoriete Slam Dunk-personages spelen – Manila Bulletin

Voor de meeste “Batang 90s” of de volgende generatie is de Japanse...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *