In opkomst: Tatis, Guerrero onder de game die jonge sterren opvoedt

DENVER (AP) – De vergulde ketting die Fernando Tates Jr. droeg naar de All-Star Celebrations was glamoureus en opvallend – net als zijn spel.

De naaktslak uit San Diego met de bijnaam “El Niño” – die hij met trots aan de ketting droeg – is absoluut een krachtpatser die het huis raakt en de vleermuizen omdraait. Sterker nog, hij straalt rust uit als hij de ambassadeur van honkbalplezier wordt.

Getalenteerde jonge sterren zoals Tates en Vladimir Guerrero Jr., samen met collega-teamgenoot Bo Pechet uit Toronto, Juan Soto uit Washington, Ozzy Alpes uit Atlanta en natuurlijk Shohei Ohtani van de Los Angeles Angels, blinken uit in het spel. Ze zullen dinsdagavond volledig te zien zijn tijdens de All-Star Game – en ze missen het entertainment niet.

Zelfs Tatis heeft ooit laten doorschemeren dat als hij dieper graaft, hij niet alleen in het hart van een onvergetelijke vleermuis zal veranderen, maar zich ook een weg naar beneden zal banen langs de basislijn.

Niets persoonlijks voor een bowler die die lange bal ook zou leveren. Een beetje plezier bijbrengen is slechts een van zijn groeiende rollen, behalve dat hij er het gezicht van is. Dit zijn de rollen die hij heel serieus neemt, op een vrolijke manier welteverstaan.

“Ik omarm het echt”, zei Tates maandag voor de Home Run Derby. “Het is een enorme verantwoordelijkheid die ermee gepaard gaat. Maar ik ben dezelfde jongen die plezier probeert te maken. Deze game is echt heel moeilijk.”

Het ziet er ook nog eens super makkelijk uit. Al deze spelers van de volgende generatie doen precies dat. De top drie leiders in de All-Star Break zijn allemaal 27 jaar en jonger, aangevoerd door Otani met een score van 33. Tates en Guerrero hebben elk 28 spelers.

READ  Hatsune Miku Logic Paint S wordt op 18 maart gelanceerd

Het is alleen geschikt voor Tatis en Guerrero. De twee 22-jarigen zijn allebei de zonen van een groot schilder.

“Samen sinds kinderen, beide zonen van eerstegraads ouders en nu hier te zijn, is het een geweldig verhaal”, zei Tatis. “Het is gek hoe deze wereld werkt.”

Een van de rijzende sterren van het spel die niet aanwezig zal zijn, is Ronald Acuna Jr. De 23-jarige Braves scheurde afgelopen weekend de voorste kruisband van zijn rechterknie toen hij onhandig viel nadat hij van de waarschuwingsbaan was gesprongen bij een poging een moeilijke vangst te maken.

“Hij speelt het spel heel hard en hij is geblesseerd”, zei de 24-jarige Albis. “Ik voelde me verdrietig voor ons team. Hij is een ster voor ons team.”

Dit huidige 20 jaar oude gewas is zeer goed en goed verhandelbaar.

“Hoe kun je het spel niet rond deze jonge sterren ontwikkelen?” Yankees-speler Aaron Judge, 29, zei. “Ik kan me niet voorstellen dat ik op 20, 21, 22 jaar in de competitie sta. Dat is zo cool. Het is een enorme prestatie om te doen wat ze hier doen. Ik denk aan Tates en Vlady Jr. en wat Beau Pechet doet, het is iets speciaals.

“Het ontwikkelen van het spel rond deze spelers die 10 of 15 jaar in deze competitie zullen spelen, is de juiste manier om te gaan. Je zult een schare fans hebben die rond deze jongens groeit.”

Het feit dat Guerrero de competitie gemiddeld leidt (.332) en RBI’s (73) is niet echt een schok voor Bechet. Hij zit al een tijdje op de eerste rij om Guerrero’s toneelstukken te presenteren.

READ  Het Saravana Bhavan-restaurant in Delhi serveert dode hagedis met sambar, zaak ingediend

“Mensen vragen me of ik verrast ben, omdat zijn seizoen belachelijk is. Maar nadat ik hem in de minor leagues had gezien, had ik het verwacht”, zei Bechet. “Hij is gewoon getalenteerd. Hij is zo geweldig. Het maakt niet uit wie er op de heuvel staat.”

Eerder in het seizoen, toen aanvoerder Freddy Freeman van Braves zijn gemiddelde rond de 0,220 zag schommelen, was het zijn 4-jarige zoon die hem smeekte om zijn groove te vinden.

Charlie Freeman wilde tenslotte dat zijn vader het All-Star Team zou samenstellen zodat hij Tates kon ontmoeten. Die introductie staat deze week bovenaan de prioriteitenlijst van Freeman.

“Het enige waar ik om geef is Charlie gelukkig maken en Fernando maakt daar een groot deel van uit”, zei Freeman. Fernando heeft geen andere keuze dan Charlie gelukkig te maken.

Freeman’s zoon is ook Acuña, Albis en Bryce Harper, de oudste staatsman van 28, onder zijn favoriete spelers.

“En toen zei hij: oh ja. Jij ook, pap”, zei de 31-jarige Freeman die zijn vijfde All-Star-team vormde. “Er zijn veel jongens die je laten stoppen en naar hun rackets kijken. of kijk hoe ze spelen.”

Precies hun missie.

“We willen plezier hebben”, zei Guerrero via een tolk. “Iedereen hier wil plezier hebben. We proberen het te doen en dat is wat we doen. We zullen plezier blijven maken.”

____

Onafhankelijke Associated Press-verslaggevers Dennis Gorgatos en Michael Kelly hebben bijgedragen aan dit rapport.

____

Meer van AP MLB: https://apnews.com/hub/MLB en https://twitter.com/AP_Sports

More from Madison Garrett

Mario Golf: Super Rush review: Nintendo’s nieuwste is niet raar genoeg

op z’n best, Super Mario Sporttitels overstijgen het spel dat ze proberen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *