Hogwarts Legacy PS4-, Xbox One-, Switch-, Current-gen- en pc-releasedatums zijn nog steeds uit op 10 februari

We haten het om de brenger van slecht nieuws te zijn, maar voor degenen die Hogwarts Legacy willen spelen op platforms van de laatste generatie (PS4 en Xbox One), je zult nog wat langer moeten wachten, aangezien WB Games heeft aangekondigd dat terwijl de huidige generatie versies (PS5 en Xbox Series X|S en pc) zijn nu goud, en de versies van de laatste generatie worden pas in april 2023 uitgebracht!

Dit is de officiƫle aankondiging van WB Games Avalanche:

Enkele updates over de releasedatums van PS4, Xbox One en Switch voor Hogwarts Legacy. We willen de hele gemeenschap de best mogelijke ervaring bieden, ongeacht welk platform ze kiezen. We zijn echter verheugd aan te kondigen dat de PS5 en Xbox Series X | S en pc worden goud!

Hogwarts Legacy wordt uitgebracht op 4 april 2023 voor PlayStation 4 en Xbox One, en op 25 juli 2023 voor Nintendo Switch. Het team kijkt ernaar uit om je de game te brengen en we willen de best mogelijke game-ervaring bieden op alle platforms.

Ter verduidelijking: de Nintendo Switch-versie heeft een eigen releasedatum van 25 juni 2023. Dit wordt bevestigd in de bijgewerkte veelgestelde vragen over de game:

Vraag: Wat zijn de platforms? Zweinstein erfenis aan zijn?

a: Zweinstein erfenis Het zal beschikbaar zijn voor PlayStation5, PlayStation4, PlayStation4 Pro en Xbox Series X | S, Xbox One-consoles, Nintendo Switch en pc.

Vraag: Wanneer Zweinstein erfenis wees beschikbaar?

a: Zweinstein erfenis zal beginnen om:
10 februari 2023 voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S en PC
4 april 2023 voor PlayStation 4 en Xbox One
25 juli 2023 voor Nintendo Switch

Dit is zeker een probleem voor degenen die nog steeds geen PS5 of Xbox Series X | hebben S (of een geschikte pc). Het is echter beter om de wedstrijd uit te stellen dan te versnellen.

Bekijk 20 minuten van de nieuwe gameplay goed hier. Er zal morgen ook een nieuwe spelshow worden uitgezonden om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 02.00 uur HKST. Zodra we meer details weten, laten we het onze lezers weten.

READ  Red die dode Xbox-game met externe PSU
Written By
More from Vanessa Hale
Piekreleasedatum, releasetijden en pre-loaddetails op Xbox Game Pass
deelname aan Puur Xbox op mij YouTube hoog in het leven Het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *