Sonic Frontiers heeft 2,5 miljoen exemplaren verkocht

Sonic Frontiers heeft 2,5 miljoen exemplaren verkocht

Sonic Frontiers heeft meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht sinds de release op 6 november.

Een officiële tweet van Sega (hieronder) onthulde het aantal van 2,5 miljoen, dat vermoedelijk rekening houdt met eenheden die wereldwijd zijn verkocht op PlayStation-, Xbox-, Nintendo- en pc-platforms waar de titel beschikbaar is.

Sega onthulde eerder in november een roadmap voor 2023 voor Sonic Frontiers, waaruit blijkt dat de actiegame in de open wereld het hele jaar door drie updates zal ontvangen. Deze voegen nieuwe uitdagingsmodi, een fotomodus, een nieuw speelbaar personage en nieuwe verhaalinhoud toe aan de snelle avonturentitel.

Sonic Frontiers startte niet geheel zonder problemen, aangezien de game te kampen had met grote problemen Pop-upproblemen bij release.

Hoe dan ook, de positieve reactie van fans op de overgang van Sonic naar een open-wereldformaat was genoeg om van de titel een serieuze kanshebber te maken voor de door fans gestemde fans in de categorie Player Voice bij The Game Awards 2022.

In onze recensie gaf IGN de ​​game een 7/10 en verklaarde dat “Sonic Frontiers een vreemde, experimentele draai is aan de Sonic-games waarmee velen van ons zijn opgegroeid”.

Anthony levert freelance bijdragen over wetenschap en videogamenieuws voor IGN. Hij heeft meer dan acht jaar ervaring met baanbrekende ontwikkelingen op meerdere wetenschappelijke gebieden en er is absoluut geen tijd om u voor de gek te houden. Volg hem op Twitter @BeardConGamer

READ  Scott Forstall's verklaring in de Epic vs Apple-zaak concentreert zich op de begindagen van de iPhone en App Store

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *