Holy Cross vs. Boston University – game preview – 21 februari 2021

De Boston Terriers (10-1, 10-1 Patriot) zullen proberen hun winning streak van vijf wedstrijden te verlengen wanneer ze op zondag 21 februari 2021 Holy Cross Crusaders (6-7, 6-7 Patriots) organiseren in Case Athletic Club. . De wedstrijd is om 14:00 ET op ESPN +.

In hun laatste wedstrijd op zaterdag versloeg Boston University Holly Crosse met 70-58.

Op zaterdag bij de laatste baan van het team verloor Holly Crosse van Boston University 70-58.

Boston University teamstatistieken

Boston University heeft dit seizoen 66,5 punten per wedstrijd gescoord, terwijl Holly Cross 62,1 punten per competitie heeft verloren. De Terriers zijn 8-0 als ze meer dan 62 punten hebben geplaatst.

Als team schoot Terriers 69,3 procent van de vrije worplijn, wat goed is voor een achtste plaats Patriot. Katie Nelson leidt de Boston University en gooide 1,6 vrije worpen in een wedstrijd terwijl ze 76.000 procent van de liefdadigheidsband betaalde.

Statistieken voor het Holy Cross-team

De kruisvaarders scoren 61,2 punten per wedstrijd, meer dan de 51,7 punten van Boston University toelaten. Wanneer Holy Cross de 52-punt bereikt, is het 3-2 per jaar.

Wanneer ze de vrije worplijn bereiken, wat ze 12,4 keer per wedstrijd doen, schieten de kruisvaarders 73,9 procent, de vijfde bij de patriotten. Janelle Allen is de beste schutter in Holy Cross vanaf de doellijn en maakt 2,2 vrije worpen in het spel terwijl ze schiet op 62 procent.

Boston University-spelers om naar te kijken

De 12,1 punten en 4,9 assists bij elke Nelson-wedstrijd vertegenwoordigden elk hoge cijfers voor het team van Boston University. Sydney Johnson voegt 9,7 punten toe en steelt voor de Terriers, Maggie Pena met een gemiddelde van 9,4 punten en 1,7 steals per wedstrijd.

READ  Sony waarschuwt dat het smalle aanbod van de PS5 tot volgend jaar zal worden uitgebreid

Pina maakte 1,7 driepunters per wedstrijd, waardoor ze de meest productieve driepuntsfoto van de Boston University was. Het haalt 26 procent van zijn opnamen vanuit Downtown.

Spelerstatistieken weerspiegelen 10 van de 11 wedstrijden dit seizoen.

Holly Cross-spelers om naar te kijken

Avery LaBarbera’s 13,0 punten en 3,3 helpen elk bij het opzetten van een high voor Holy Cross. Bronagh Power-Cassidy draagt ​​10,8 punten bij aan de kruisvaarders, en Oluchi Ezemma scoort gemiddeld 9,4 punten en 8,2 rebounds per wedstrijd.

LaBarbera helpt ruimte op de grond vrij te maken voor Holy Cross, waardoor de kruisvaarders met een gemiddelde van 2,1 drie worpen per spel worden geleid terwijl 34 procent van buiten de boog wordt afgevuurd.

De spelerstatistieken weerspiegelen 12 van de 13 wedstrijden dit seizoen.

Aangedreven door Data Skrive

More from Madison Garrett

Samsung Galaxy A50 Augustus-update is nu beschikbaar

Meteen na de last minute rolt nu de augustus-update voor de Samsung...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *