Hooggerechtshof zal NEET niet uitstellen, zegt JEE, dat carrières niet in gevaar kunnen worden gebracht

NDTV News

New Delhi:

Het medische toelatingsexamen voor NEET en het Joint Joint Entrance Examination (JEE) voor toelating tot de IIT’s zullen volgens schema plaatsvinden, zei het Hooggerechtshof vandaag. “De carrières van studenten kunnen niet in gevaar worden gebracht”, zei de rechtbank toen het een verzoekschrift van 11 studenten om de examens uit te stellen wegens de coronavirus-crisis verwierp.

De twee examens zijn gepland voor september. “Het leven is niet te stoppen. We moeten vooruit met alle waarborgen en alle … Zijn studenten klaar om een ​​heel jaar te verspillen? Het onderwijs moet worden opengesteld. Covid gaat misschien nog een jaar door. Gaat u nog een jaar wachten? Weet je wat het verlies voor het land en het gevaar voor de studenten is? ”, Zei rechter Arun Mishra, die aan het hoofd stond van een drie-rechtersbank van het Hooggerechtshof.

De 11 studenten uit 11 staten die de petitie indienden, hadden gewild dat de autoriteiten zouden worden gevraagd om de examens pas af te nemen nadat de norm is hersteld. De studenten probeerden ook het aantal examencentra voor NEET en JEE in het hele land te vergroten.

Alak Alok Srivastava, de advocaat die de studenten vertegenwoordigde, voerde aan dat tge-studenten voor verlichting naar de hoogste rechtbank zoeken.

Advocaat-generaal Tushar Mehta, die het National Testing Agency (NTA) vertegenwoordigde, heeft de rechtbank laten weten dat alle voorzorgsmaatregelen zullen worden genomen voor het afnemen van de examens.

READ  Riot Games onthult wereldwijde esports-competitie voor Valorant - Gaming - Nieuws
Written By
More from Aubrey Mason

We hebben echt goede cijfers

De media, zei Trump, behandelen hem niet eerlijk. (Het dossier) Washington: De...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *