Horizon Forbidden West: 14 Minutes of Gameplay komt deze week

Sony kondigde zijn volgende State of Play-uitzending aan, die voor het eerst Horizon Forbidden West zal onthullen. Dit vindt plaats op donderdag 27 mei om 14.00 uur PDT / 17.00 uur ET / 22.00 uur VK (dat wil zeggen op 28 mei om 7.00 uur EST).

De stream van 20 minuten bevat 14 minuten aan geheel nieuwe Forbidden West-gamebeelden, afkomstig uit de PS5-versie van de game. Een aankondigingstweet voor het evenement bevat een video die een top-down glimp laat zien van de groene, apocalyptische wereld van Forbidden West.

Het evenement wordt voorafgegaan door een pre-show van 5 uur – waaruit die show zal bestaan, is een beetje mysterieus, maar het is PS blogbericht Hij zegt dat het een “unieke aftelling naar de belangrijkste play-state-gebeurtenis” zal zijn.

Horizon Forbidden West, dat vorig jaar werd aangekondigd, is een rechttoe rechtaan vervolg op Horizon Zero Dawn, dat zich lijkt te bevinden te midden van de overwoekerde ruĆÆnes van een post-apocalyptische Amerikaanse westkust. Ondanks dat het een titel van meerdere generaties is, hebben IGN-lezers het uitgeroepen tot hun meest verwachte PS5-game. We hebben nog steeds geen officiĆ«le releasedatum, maar ontwikkelaar Guerrilla mikt op de release in 2021.

Hoewel we de gameplay moeten beoordelen op basis van zijn eigen verdiensten, probeerde Jim Ryan, president en CEO van Sony Interactive Entertainment, eerder de bezorgdheid weg te nemen dat de PS5-release van Forbidden West zou worden teruggedrongen door een PS4-release door te zeggen dat dit zo was. “Vanaf de grond opgebouwd om te profiteren van de functieset van de PS5.” Guerrilla zei eerder dat de PS5 SSD zou betekenen dat de game vrijwel geen laadschermen heeft.

Joe Scribbles is de Executive News Editor van IGN. Volg hem Twitter. Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

READ  Google Home: 5 dingen die u moet vragen over de slimme luidspreker
Written By
More from Lesley Curry

Federale rechter verwerpt enkele claims van Apple in de strijd tegen Epic Games

Federale rechter verwerpt enkele claims van Apple in de strijd tegen Epic...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *