Horizon Zero Dawn en Horizon Forbidden West’s Aloy zijn officieel lid geworden van Fortnite

PlayStation-exclusieve Horizon Zero Dawn, Aloy en het aankomende Horizon Forbidden West zullen officieel toetreden tot Fortnite op 15 april 2021. PlayStation.Blog, Aloy is het nieuwste lid van de Gaming Legends-serie en is gearriveerd naast een tijdelijke modus genaamd “Team Up! Aloy & Lara” met spelers die zich automatisch verkleden als Aloy of Tomb Raider’s Lara Croft in de dubbelspelmodus waardoor Aloy alleen om de boog en Lara te gebruiken. Om dubbele pistolen te gebruiken.

Aloy zal ook beschikbaar zijn als onderdeel van een pakket met Blaze Canister Back Bling, Heart-rizon Emote, Aloy the Skywatcher Loading Screen, Glinthawk Glider, Aloy’s Spear Harvesting Tool en Shield-Weaver Wrap. Alle items kunnen afzonderlijk worden gekocht, maar degenen die het pakket kopen, krijgen het downloadscherm als beloning.

Ice Hunter Aloy zal ook beschikbaar zijn voor Fortnite-spelers op PlayStation 5, en deze nieuwe modus is gebaseerd op de Banuk Ice Hunter-outfit van Horizon Zero Dawn. Deze exclusieve PlayStation-modus begon op een vergelijkbare manier als hoe hij met Kratos van God of War werkte toen hij zich bij Fortnite voegde.Aloy zal de laatste zijn in een lange reeks cross-overs ter ere van enkele van de beste films, tv-shows en videogames, en ze zal zeker deel uitmaken van Sony’s plan om opwinding te creĆ«ren in het komende Horizon Forbidden West voor de PS5.

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

READ  Top Amerikaanse generaal zegt dat premie-informatie Rusland-Taliban 'niet bewezen' is

Written By
More from Aubrey Mason

iPhone 12 gekocht? Vul ze met deze 5 fantastische spellen! – Nog een ding

Vandaag is de dag dat de iPhone 12 officieel werd gelanceerd. Misschien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *