Rogue-Lite 3D pc-game aangekondigd

De ontwikkelaar kondigde Kids With Sticks aan Rogue ziel, 3D-actiespel met lichte stealth-elementen. Het wordt gelanceerd in Early Access voor pc via stoom- in augustus.

Het is de bedoeling dat de game zeven maanden in Early Access blijft, maar deze plannen kunnen “gemakkelijk” worden gewijzigd tijdens de Early Access-periode. De Early Access-versie biedt ongeveer 50 tot 60 procent van de uiteindelijke game-inhoud – zes niveaus, 30 essenties en 16 vaardigheden – terwijl de laatste game 10 niveaus, minstens 45 essenties en minstens 25 vaardigheden biedt.

Hier is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina

In de omgeving van

De werkelijkheid en de geestenwereld zijn nu met elkaar verweven: Versla de legers van chaos om de mensen van het Medra-koninkrijk te redden van de demonische indringers.

Rogue ziel Het is een 3D-actiespel met lichte stealth-elementen. Speel als de geest van de Prins van het koninkrijk Medra, bezit vijandige personages en absorbeer hun unieke vaardigheden om de kwaadaardige aanwezigheid te bestrijden die je land heeft beschadigd.

Belangrijkste kenmerken

 • Een actiespel met verborgen elementen in de Rogue Lite-aflevering.
 • Speel als de standvastige geest van Prince of Medra.
 • Bezit de vijanden waarmee je vecht en absorbeer hun vechteigenschappen om de strijd op je best voort te zetten.
 • Beheers de speelstijlen van verschillende personages, verbeter je vaardigheden en pas je aan aan een steeds veranderende wereld.
 • Verken het prachtige koninkrijk Medra en leer zijn legendes en tradities kennen.
 • 20 personages met verschillende vaardigheden, wapens en speelstijlen.
 • 10 niveaus procedureel gegenereerd in vijf verschillende biomen.
 • Tientallen edelstenen en vaardigheden om ze allemaal anders te maken.
 • Permanente upgrades worden ontgrendeld tussen runs.
 • Geheimen en bazen wachten op je.
 • 3D-graphics geïnspireerd op traditionele Aziatische ontwerpen.

Verken je land

Speel als de geest van de Prins van het Koninkrijk Medra en verken je land om het te bevrijden van de kwaadaardige aanwezigheid die je land heeft aangetast.

Bezit je vijanden

Bezit vijandige personages om hun unieke vaardigheden te absorberen en je vechtstijl aan verschillende omstandigheden aan te passen.

Vecht tegen demonische machten

Bevrijd het koninkrijk zodat je kunt vechten tegen de kwaadaardige aanwezigheid die je land heeft beschadigd.

voorgesteld aan Rogue ziel Wetenschapper

Duizenden jaren lang leefden de mensen van het koninkrijk Medra in relatieve harmonie en vrede.

Van generatie op generatie werden de oudste verhalen keer op keer verteld. Er werden verhalen verteld over de Grote Anarchie: de demonenkoning die was verzegeld door een held uit de vergeten eeuwen. Na verloop van tijd veranderden de bewoners van de aarde het verhaal in een mythe en vervolgens in een mythe, totdat het volledig was vergeten.

Dagen gingen voorbij in deze stille slaap. De vergetelheid van de bewoners van hun angstaanjagende verleden verzwakte de kettingen van de gevangenis met de demonenkoning, totdat ze op een dag uiteindelijk werden verbroken. Chaos is ontwaakt en de angstaanjagende nachtmerries van het vergeten verleden worden nieuw leven ingeblazen. Hij was weer bekend bij alle bewoners van de aarde – zowel kinderen, volwassenen als volwassenen. Plant angst in de harten van de dapperen, want er is een onvermijdelijke oorlog mee gekomen. Degenen die konden vechten deden en vielen. Degenen die niet sterk genoeg waren om te vechten, waren bezeten door demonische energie. De chaos liet het lichaam van de krijger niet alleen achter en absorbeerde het in zijn leger. Hij werd niet als gijzelaars achtergelaten, hij omvatte inwoners van alle sociale klassen, van nederige bedelaars tot de edelste heren. Zijn kracht is in een onvoorstelbare mate gegroeid dat geen mens er tegen kan.

Als laatste redmiddel voerden de laatste monniken, de monniken van het vergeten klooster die zich nog herinneren wat er ooit is gebeurd, een oproepritueel uit om onze held terug te halen uit het geestenrijk die de chaos in het verre verleden heeft afgesloten.

Je speelt de geest, de opgeroepen geest van de Prins van Medra Koninkrijk, terwijl hij door je land zwerft. Als je door de dorpen, bossen en moerassen van je koninkrijk reist, moet je je tegenstanders verslaan en ze bezitten om hun vaardigheden te verwerven en je vechtstijl aan te passen aan verschillende omstandigheden. Elke verslagen vijand is een kans op een lichaam met een betere overlevingskans.

Bekijk de aankondiging hieronder. Bekijk de eerste screenshots in de galerij. Bezoek de officiële website Hier

READ  Het aantal spelers in de VS stijgt na de upgrade van Airship
Written By
More from Max Mcgee

Release-opmerkingen Xbox Insider – Alpha (2008.200820-0000)

Hey Xbox Insiders! Er komt een nieuwe preview van de Xbox One-update...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *