Zonnen vs. Bucks – Samenvatting van het spel – 19 april 2021

Milwaukee – – Devin Booker Hij zei dat hij wist dat hij fouten had gemaakt toen hij in de laatste seconde van de verlenging een kogel afvuurde. Zijn coach was het daarmee eens.

‘Ik heb de klap gehoord’, zei Monty Williams, coach van de Phoenix Suns. ‘Ik maakte me pas zorgen toen het gebeurde. Ik wilde zeker weten dat het gebeurde voordat de bel ging.’

Ik deed het – nauwelijks.

Identificeer de verantwoordelijken PJ Tucker Booker miste voordat de tijd verstreek en zette 0,3 seconde op de klok. Booker maakte zijn eerste twee vrije worpen te midden van een koor van gejoel van de Milwaukee-menigte om de Suns maandagavond een extra 128-127 overwinning op de Bucks te bezorgen.

‘Ik denk niet dat iemand zou beweren dat het een vergissing was of niet,’ zei Booker. “Ik denk dat ze keken of de fout voor of na de eeuw was opgetreden. De klap op de pols was erg luid. De scheidsrechter maakte de juiste beslissing.”

Deze laatste reeks vond plaats na Milwaukee Chris Middleton De wedstrijd speelde 22,1 seconden voor het einde van de wedstrijd gelijk op 3 indicatoren.

Jay Crowder Hij nam een ​​pas in beslag voor Poker, die probeerde een vrije kans te krijgen terwijl hij hem achterna zat Jrue vakantie

Holiday bereikte op een gegeven moment zijn linkerarm en Tucker kwam dichterbij en legde zijn rechterarm dicht bij Booker, net op het moment dat hij de Suns Ranger voor de Phoenix-stoel afvuurde. Tucker probeerde zich in te houden terwijl Booker aan het schieten was.

READ  MLS stelt nog drie Colorado Rapids-spellen uit

“Dit is wat het is”, zei Tucker, terwijl zijn pin 3 met de linker 1:17 pax hielp een vroege achterstand van zes punten weg te werken. ‘Ze hebben de call gemaakt. Ik denk dat dit in dit geval een moeilijke beslissing is. Draw-game. Laat, te laat.’

Booker behaalde zijn eerste vrije worp voor het 24e punt. Hij miste de tweede poging en de bel ging af voordat de Bucks een schot konden afvuren.

De vrije worp culmineerde in een wilde wedstrijd met 24 leadwissels en 16 gelijkspel. Alleen al in de eerste helft waren er 20 leadwissels.

Phoenix haastte zich om de leiding te nemen nadat hij zeven minuten te laat was gevallen, vier en een halve minuut voor het einde van het vierde kwartaal. Middleton introduceerde een 3D-optisch signaal en Booker maakte een aansluiting in de laatste minuut van de regelgeving.

“Het draaide allemaal om de kwalificatiewedstrijden”, zei Williams. ‘De gevoelens. Mijn lichaam. De spelers spelen toneelstukken. Late spelsituaties. Het was alles.’

Chris Paul Hij had 22 punten, 13 assists en zeven rebounds voor de Suns, die een tour van vijf wedstrijden openden waarin vijf van de zes beste teams in het Eastern Conference-klassement speelden.

Ball verhoogde zijn totale professionele assistentie tot 10145, waarmee hij Magic Johnson (10141) versloeg en de vijfde plaats in de geschiedenis van de NBA veroverde. Ball beschreef de prestatie als surrealistisch en voegde er vervolgens aan toe dat hij van plan was de bal naar Johnson te sturen in de hoop hem te krijgen.

READ  UCF lanceerde truien met een social media-thema voor de Spring Match

Paulus zei: “Er zal geen andere magie zijn.” ‘Tijd laten zien. Weet je wat ik bedoel?’

Michael Bridges Hij had 21 punten en Deandre Eighton scoorde 20 voor de Suns.

Giannis Anticonmou Hij had 33 punten, Middleton 26 en Holiday 25 voor de Bucks. Antetokounmpo miste de laatste vier minuten overwerk en zei dat hij een kuitspierspasme had ontwikkeld.

“De tijd dat je niet weet wat het is”, zei Antetokounmpo die tijdens een Zoom-sessie zei dat hij zich beter voelt na een behandeling na de wedstrijd. ‘Het zou een spierkramp kunnen zijn. Het kan een verrekking zijn. Het is gewoon een scherpe kuitpijn en een aanscherping van je spieren. Ik wist niet meteen dat het een spierspasme was.’

TIP-INS

Suns: Deze wedstrijd was een teken van de terugkeer van Torey Craig naar Milwaukee, want hij speelde dit seizoen een tijdje en worstelde om een ​​plekje. Suns verwierf het op 18 maart van de Bucks voor contant geld. Craig had vijf punten en vijf rebounds in 14 minuten.

Dollars: Donti Defensenzo Hij staat weer in de basis nadat hij twee partijen met een gedraaide rechtervinger heeft gemist. Hij scoorde negen punten in 31 minuten.

volgende

Zonnen: Bezoek de Philadelphia 76ers die woensdag pionierden op de Eastern Conference terwijl ze deze reis van vijf wedstrijden voortzetten. De zon versloeg de 76ers 120-111 in Phoenix op 13 februari.

Bucks: Speel donderdag de eerste twee back-to-back thuiswedstrijden met 76 spelers. Bij hun enige ontmoeting voorafgaand aan dit seizoen was hij een Bucks wonnen 109-105 in verlengingen In Philadelphia op 17 maart.

READ  Serieuze Sam 4-systeemvereisten

Volg Steve Megargee op https://twitter.com/stevemegargee

More from Madison Garrett

5 verschillen tussen de rivalen onderweg

Veilig gebruik van je telefoon: dat is waar Apple CarPlay en Android...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *