Hormes zet één HPU Record-game voor doelpunten met negen in Win Over PC

plaats: Vert Stadium (High Point, North Carolina)

kalender: Hoogtepunt 19, Presbyteriaans 4

registreert: Hoogtepunt 4-8, (3-1), Presbyteriaans 2-10, (0-4)

High Point, Noord-Carolina –Het lacrosseteam van High Point University versloeg Presbyterian College met 19-4. Abby Hormuz Zet een nieuw programmarecord neer voor de meeste goals in één game met negen, waarmee Allie Foard’s schoolrecord van acht werd verbroken, dat ze in 2015 ook tegen pc zette. Deze game was HPU’s jaarlijkse Friends of Jaclyn Foundation en Mason’s tiende jaarlijkse Run 5K. HPU Women’s lacrosse heeft dit weekend meer dan $ 5.000 opgehaald voor de Friends of Jaclyn Foundation.

Lindsey Boswell: “Ik ben erg blij om deze conferentie weer mee naar huis te nemen. Het is de tweede keer deze week dat we iedereen naar buiten moeten krijgen en veel aanstootgevende bijdragen krijgen. Abby Hormuz Ze loopt voorop en heeft geweldig werk geleverd, maar ze zou het niet kunnen doen zonder de steun die haar omringt Nicole Pogue En Mina Laucher die zoveel gewicht in de schaal leggen bij onze belediging en het voortouw nemen voor onze jongere meisjes, en we krijgen zoveel bijdragen die geweldig zijn om te zien.”

Coach Boswell bij de 10e jaarlijkse HPU Women’s Mason Race: “We hebben vanmorgen voor het 10e jaar op rij de Mason Run, Jaclyn Friends 5K gelopen en meer dan $ 5.000 opgehaald. We zijn erg enthousiast om Mason (ex-ereaanvoerder) elke keer dat we uitgaan te eren. Om een ​​overwinning op zijn bijzondere dag vanmiddag was echt heel bijzonder”.

tijger details

Kay Rosselli Plaats de Panthers op het bord in de eerste vier minuten van het spel nadat ze Hormes hebben gebeld om de HPU een vroege 1-0 voorsprong te geven.

READ  Het is een opluchting als uitgevers ons vertellen over games die niet op de E3 zullen zijn

Hormes verdubbelde de voorsprong van Panther na 53 seconden om de wedstrijd 2-0 te maken.

Rosselli scoorde haar tweede doelpunt van de dag twee minuten na het scoren van de eerste, waardoor de Panthers drie doelpunten voorsprong hadden.

Hormuz maakte er 4-0 van toen Mina Laucher Ik vond het voor het doel. Ze volgde dat met haar derde doelpunt van de dag na 22 seconden. Hermes scoorde zijn derde doelpunt op rij om 5:04 in het eerste kwart om de 6-0 voorsprong van Tiger uit te breiden.

Pia Cavalaro Ze scoorde daarna haar eerste dag met een schot van achter haar rug Emma Genovese In de laatste minuut van het eerste kwart hielp hij er een 7-0 wedstrijd van te maken.

Hormuz scoorde haar vijfde doelpunt van de dag in de eerste 22 seconden van het spel in het tweede kwart, waardoor de stand op 8-0 kwam.

De Tiger-defensie ving de blauwe slang zonder een schot in de eerste 20:42 van de wedstrijd.

READ  Immortals Fenyx Rising is dit weekend gratis

Blue Hose heeft back-to-back shots gevormd, maar Mandy Brokamp Het momentum keerde terug naar paars en wit. Hormes scoorde na 21 seconden opnieuw en bracht de stand op 11-1.

Julia Nicastro De wedstrijd bracht de stand op 12-1 nadat ze haar eerste doelpunt van de dag scoorde met 5:27 te gaan in de eerste helft.

De Panthers hielden de druk hoog en openden de tweede helft met nog drie doelpunten van Hormuz, Cavalaro en Russell om de voorsprong van Al Ittihad uit te breiden tot 15-1.

Abby Hormes Hij vestigde een nieuw programmarecord voor de meeste goals gescoord door een individu in een enkel spel, terwijl hij haar negende doelpunt scoorde om de Panthers met 15 op voorsprong te zetten. Allie Foard vestigde het vorige record van acht doelpunten in een enkel spel.

Ze heeft nu een carrièretotaal van 263 doelpunten, na de wedstrijd van vandaag is ze voor de meeste carrièredoelen gestegen naar de 12e plaats aller tijden in de lacrossegeschiedenis van vrouwen.

Blue Hose maakte de scoringsreeks af en maakte de score 16-2 met nog 2:40 in het derde kwart.

Loescher en Nicole Pogue Hij voegde er nog drie toe voor HPU en verhoogde de score naar 19-2 met nog negen minuten te gaan in de wedstrijd.

READ  Diablo 2 Resurrected Seizoen 4 maakt een grote impact met een kleine verandering

Presbyterian voegde er nog twee toe met nog 1:03 in de wedstrijd.