Rust verslaat Cyberpunk 2077 op Steam’s Bestseller-lijst

Na zeven weken op nummer één te hebben gestaan, werd Cyberpunk 2077 uitgeschakeld als een Steam-bestseller, die Rust deze week overtrof. De survivalgame van Facepunch Studios is nu de best betalende game in de Valve Store, bijna zeven jaar na de lancering.

In de Steam’s nieuwste bestsellerlijst, Cyberpunk 2077 laat twee plaatsen vallen, één naar drie, en Rust, die onlangs in opkomst is, springt vier naar de top. Dit is niet erg verrassend, aangezien bij de heropleving van Twitch Rust haar spelersrecord tijdens de week brak, een record dat Dit weekend weer breken. Een nieuwe update voegde meer servers toe om aan alle vereisten te voldoen, en gegevens werden gewist om het speelveld in evenwicht te houden in plaats van het technologieboomprogressiesysteem dat in december werd geïntroduceerd. Een aantal populaire streamers, zoals jacksepticeye, pokimana en xQc, hebben ook Twitch Drops.

Het leek erop dat Sea of ​​Thieves degene zou zijn die de RPG-game van CD Projekt Red zou verslaan, en de piratenspelgame stond vorige week op de tweede plaats en vestigde een eigen record. Het is grappig dat deze vreemde records worden gevestigd nadat Steam de 25 miljoen gelijktijdige gebruikers heeft gepasseerd om het nieuwe jaar in te luiden – mensen spelen veel games in januari.

De rest van de top tien is grotendeels zoals verwacht: Phasmophobia is er, net als Hades en Counter-Strike: Global Offensive. Grand Theft Auto 5 en Red Dead Redemption 2 vormen beide de bodem, het eerste is net zo vaak een verkoopfenomeen als het altijd is geweest, en het staat op de derde plaats op de algemene videogamekaart van het VK voor 2020.

READ  Onder ons Xbox-versie bevestigd voor 2021, en het is nu gratis op Game Pass voor pc

We spraken vorig jaar met een aantal YouTubers over het bouwen van een goede basis in Rust, en keken eerder hoe je een goede basisval kunt bouwen om te voorkomen dat spelers je schuilplaats binnendringen.

Written By
More from Max Mcgee

COVID-19-patiënt sterft in Karnataka-ziekenhuis, familie fakkels ambulance

Senior politieagent, inclusief politiecommissaris Thiyagaraja, is ter plaatse (Bestand) De familieleden van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *