How-to: Forceer herstart iPhone 12, ga naar herstelmodus, DFU-modus en meer [Video]

Buiten de iPhone SE, heeft elke iPhone die Apple tegenwoordig verkoopt een ‘edge-to-edge’-scherm zonder fysieke Home-knop. Als u een upgrade uitvoert vanaf een apparaat met een Home-knop, kan deze opfriscursus u helpen leren hoe u uw iPhone 12, ga naar de herstelmodus, DFU-modus, enz. Bekijk onze praktische video-tutorial binnenin voor de details.

Aan de slag

Deze tutorial zal werken voor alle nieuwe iPhone 12-releases, waaronder de iPhone 12 Pro, en de aanstaande iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max. Als ik de term iPhone 12 gebruik, bedoel ik voortaan alle iPhone 12-modellen.

U moet vertrouwd raken met de knoppen op uw iPhone om een ​​van de volgende functies uit te voeren. Er zijn twee volumeknoppen aan de linkerkant van de iPhone, samen met een zijknop aan de andere kant.

Omdat moderne iPhone-hardware de Home-knop niet heeft, spelen de zijknop, samen met de volumeknoppen, een belangrijke rol als het gaat om gedwongen resetten, het openen van de herstelmodus, de DFU-modus, enz.

iPhone 12 volumeknoppen en zijknop

Video-walkthrough

Met dank aan TenorShare – maker van ReiBoot – voor het sponsoren van 9to5Mac op YouTube. Krijg $ 10 korting met couponcode 9to5mac.

Abonneer je op 9to5mac op YouTube voor meer video’s

Hoe de iPhone 12 uit te schakelen

Het uitschakelen van de iPhone 12 kan op een aantal manieren worden bereikt. De eenvoudigste manier om de iPhone 12 uit te schakelen, is door de zijknop samen met een van de volumeknoppen ingedrukt te houden totdat de Sleep om uit te zetten schuifregelaar verschijnt bovenaan het scherm. Van daaruit schuift u gewoon om uw iPhone uit te schakelen.

READ  Square Enix onthult Star Ocean The Divine Power voor PS5

U kunt ook naar Instellingen → Algemeen gaan, naar de onderkant van de pagina scrollen en op tikken Afsluiten knop. Dit zal de Sleep om uit te zetten schuifregelaar om bovenaan het scherm te verschijnen.

Hoe de iPhone 12 aan te zetten

Om uw iPhone 12 weer op te starten, houdt u de zijknop ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm verschijnt. Als dit niet werkt, moet uw iPhone mogelijk worden opgeladen. Als uw iPhone een zwart scherm heeft en de zijknop niet werkt, kan het zijn dat uw iPhone 12 zich in de DFU-modus bevindt. Zie de tutorial voor het verlaten van de DFU-modus hieronder.

Hoe de herstart van de iPhone 12 te forceren

Voer het volgende snel achter elkaar uit om het opnieuw opstarten van de iPhone 12 te forceren:

Stap 1: Druk op Volume omhoog en laat los.

Stap 2: Druk op Volume omlaag en laat los.

Stap 3: Houd de zijknop ingedrukt totdat je een zwart scherm ziet.

Je iPhone 12 wordt opnieuw opgestart en automatisch opnieuw opgestart naar het vergrendelscherm.

Hoe de iPhone 12 in de herstelmodus te zetten

Stap 1: Verbind je iPhone met je computer met een Lightning-naar-USB-kabel. Als dit de eerste keer is dat u uw iPhone op deze computer aansluit, moet u op het Vertrouwen knop die verschijnt op de Vertrouw deze computer dialoog die verschijnt. U moet dan uw toegangscode op uw iPhone invoeren om de koppeling te bevestigen.

Voer vervolgens de volgende stappen snel achter elkaar uit:

Stap 2: Druk op Volume omhoog en laat los.

READ  'Pixel Pass' is mogelijk het antwoord van Google op de Apple One-bundel

Stap 3: Druk op Volume omlaag en laat los.

Stap 4: Houd de zijknop ingedrukt totdat u het dialoogvenster Verbinding maken met computer op het scherm ziet.

Written By
More from Lesley Curry
Dit is onze eerste blik op Android 13 “Tiramisu” en enkele van zijn aankomende functies
Android 12 Het is de huidige smaak van het seizoen, aangezien OEM’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *