Wanneer spelers kunnen beginnen met downloaden op pc

Watch Dogs Legion is nog maar een paar dagen verwijderd van de release en hier kunnen spelers op de pc de aankomende game vooraf laden.

Bekijk Dogs Legion is slechts enkele dagen verwijderd van de release, wat goed nieuws is voor fans die lang hebben gewacht tot de game het daglicht ziet, vooral na de game liep in het verleden een aantal vertragingen op. Gelukkig voor fans biedt Ubisoft spelers de mogelijkheid om de game vooraf te laden en op tijd klaar te hebben om te spelen voor de release van 29 oktober.

Voor spelers op de pc, Bekijk Dogs Legion zal beschikbaar zijn voor pre-loading vanaf 26 oktober om 8 uur PT, 11 uur ET. Volgens Ubisoft is de pc-versie van Bekijk Dogs Legion zal ongeveer 40,4 GB zijn, wat niet echt zo groot is, maar voor de meeste spelers kan het downloaden nog even duren.

VERWANT: Alles wat u moet weten voordat u Watch Dogs Legion koopt

Bovendien zouden pc-spelers dat moeten weten Bekijk Dogs Legion is niet beschikbaar via Steam en kan alleen worden gekocht via de Epic Games Store of Ubisoft Connect. Aan de andere kant moeten consolespelers dat weten Bekijk Dogs Legion is nu al beschikbaar om vooraf te laden op de Xbox One, terwijl die op de PS4 op 27 oktober kunnen beginnen met downloaden.

Ondertussen is Ubisoft uitgebracht een nieuwe trailer voor Bekijk Dogs Legion met de coöpmodus van het spel en verkenning van de open wereld. Volgens de nieuwste trailer kunnen spelers groepen van maximaal drie spelers vormen, en in de coöpmodus kunnen spelers de vele uitdagingen aangaan die de game te bieden heeft. Bovendien benadrukte de gameplay-preview hoe coöpmissies sterk afhankelijk zouden zijn van het teamwerk van spelers om taken te voltooien, de wereld te verkennen en moeilijke missies op zich te nemen.

Afgezien van de co-op trailer, heeft Ubisoft dat ook onthuld Bekijk Dogs Legion zou een eigen premium seizoenspas hebben, DLC en in-game microtransacties. Naast de nieuwe modi en missies en wat extra content, bevat de seizoenspas een nieuw verhaal genaamd Bloodlines, waarin het origineel de hoofdrol speelt. Waakhonden hoofdpersoon Aiden Pierce. Bovendien zal de verhaaluitbreiding ook de terugkeer van Wrench zien Watch Dogs 2 en een nieuw personage genaamd Mina, een onderwerp van transhumane experimenten met het vermogen om de geest te beheersen. Aan de andere kant zullen microtransacties een in-game store omvatten die spelers de kans biedt om optionele cosmetica te kopen, waaronder skins, agenten en nieuwe maskers om te dragen.

Bekijk Dogs Legion komt op 29 oktober uit voor pc, PS4, Stadia en Xbox One. De game wordt op 10 november gelanceerd met de Xbox Series X en op 24 november voor de PS5.

MEER: Watch Dogs Legion herschrijft delen van de campagne voor Aiden Pearce DLC

Persona 5 Joker-bril

Waarom de Joker van Persona 5 een nepbril draagt, uitgelegd


Over de auteur

READ  Warhammer: Vermintide 2-ontwikkelaar zegt dat Steam Deck Easy Anti-Cheat-ondersteuning niet eenvoudig is
Written By
More from Max Mcgee
Dit anime-ritme-avontuur voelt onverslaanbaar
De eerste trailer van Unbeatable bevat misschien maar 20 seconden aan beeldmateriaal,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *