HPU baseball clinching-serie met een krappe 8-7 overwinning

Hoog punt, Noord-Carolina – Het honkbalteam van de Presbyteriaanse universiteit nam zaterdag opnieuw een vroege voorsprong en weerstond een late rally vanaf High Point om een ​​serieoverwinning te behalen met een 8-7 overwinning op zaterdagavond in het Williard Stadium. bij de overwinning Brody Fehr En Ryan Oztis Beide zijn bevestigd aan de postduif.

Het uiteindelijke resultaat: Presbyteriaan 8, hoogtepunt 7
plaats: Williard Stadion (High Point, NC)
Registraties: Presbyteriaan (9-11, 2-0) | Hoogtepunt (6-12, 0-2)
W: Kyle Muller (2-1) | L: Brett Wozniak (1-1) | onthoudt: Colby Clipper (1)

hoe is dat gebeurt
High Point opende de score zaterdag met een solo homer om een ​​vroege voorsprong in de wedstrijd te krijgen.
– De blauwe slangen reageerden op de Panthers in de tweede helft met de kracht van een homerunbal van Fahr, die de computer op een 3-1 voorsprong zette. Mijn pc is na 2 keer aanzetten nog niet af Dalton Reeves Zaterdag vroeg 5-1 gemaakt.
PC verhoogde de voorsprong naar de vijfde plaats met twee homeruns Ryan Oztis om de voorsprong op te voeren naar 7-1 na 4,5 beurten.
– De Panthers stormden naar de leiding met de blauwe slang in de vijfde met een two-run homer om er 7-3 Presbyterian van te maken toen we naar de zesde plaats schoven.
–Op dezelfde manier bracht HPU het zelfs op vrijdag terug naar één in de zevende met een frame van drie runs dat werd afgesloten met een double-double van de gastheren.
– Ik schiet een pc in de achtste met een karkas eruit Ryan Oztis voorsprong opvoeren naar 8-6.
De Panthers reageerden echter met één homerun om het na acht innings terug te brengen tot één wedstrijd op 8-7 Colby Clipper Hij was in staat om het uit te schakelen en de computer te helpen de ketting vast te pakken.

READ  Het Dying Light 2 Christmas-evenement omvat notenkrakers en boze elven

opmerkelijk
De blauwe slangen werden zaterdag door het viertal naar de plaat geleid Jack GormanEn Jake RandolphEn Trey Fendersonen Reeves, die elk twee hits oppikten.
– Fahr kreeg de tweede seizoenshomer in het tweede seizoen. Ouzts scoorde later in de competitie zijn derde lange bal van het seizoen.
– PC verbeterde naar 3-1 in het seizoen in wedstrijden waarin de Blue Hose minstens twee homeruns sloeg.
Gorman verhoogde zaterdagavond zijn honkslag naar 20 punten met zijn twee honkslagen. Hij heeft dit seizoen nu zes multi-hit-wedstrijden in het team gehad.
— Reeves scoorde zijn tweede homerun van het jaar met zijn twee op zaterdag, waaronder een homerun van twee runs voor PC met vijf runs.
– Fenderson verhoogde zijn eerste honk streak naar 12 opeenvolgende wedstrijden.
– De negatieve negende speler van Klepper pakte de reeks voor pc en is ook de eerste senior save van Blue & Garnet.
– The Blue Hose verbeterde naar 5-2 van het seizoen met 10+ algemene scores na het behalen van een van hun hoogste 12 op zaterdag.

de volgende
– De Blue Hose en Panthers sloten zondag de openingsreeks van de competitie af met de eerste worp om 13.00 uur op ESPN+.

Written By
More from Max Mcgee
De Battle Royale met Cowboy-thema voor pc is aangekondigd
Christina Bacon 2 april 2021 – 19:42 uur Voor degenen die dit...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *