Valve biedt Steam Wallet-tegoed aan aan gebruikers die het Steam Deck vóór de lente-uitverkoop hebben gekocht

Valve biedt Steam Wallet-tegoed aan aan gebruikers die het Steam Deck vóór de lente-uitverkoop hebben gekocht

Dus, zoals we allemaal pijnlijk weten, is de Steam Spring Sale aan de gang. Deze verkoop heeft enorme kortingen met zich meegebracht op veel spraakmakende games die te vinden zijn in de winkel van Valve. Met andere woorden, het is de tijd van het jaar waarin de portemonnee van mensen begint te huilen als ze proberen te ontsnappen aan hun spaargeld. Grappen terzijde, een van de hoogtepunten van de verkoop was het feit dat het populaire Steam Deck ook een verkoop had waarbij het apparaat 10% korting kreeg.

Sommige gebruikers wisten natuurlijk niet dat er korting op de laptop zou komen en kochten Steam Deck voordat de verkoop begon. Als zodanig kunnen sommige gebruikers zich beroofd voelen, aangezien ze een deal hebben gemist die op zijn minst een deel van de vraagprijzen zou hebben verlaagd. Valve is zich echter bewust van het probleem dat dit kan opleveren en biedt nu, als blijk van goede wil, terugbetalingen aan aan gebruikers die Steam Deck vóór de verkoop hebben gekocht.

Dit werd voor het eerst opgemerkt door een Redditor die over hun aankoop spraken; Het verhaal werd later bevestigd door andere gebruikers van het socialemediaplatform. Volgens hen dienden ze een supportticket in op Steam en kwam Valve terug met een reactie die de gebruiker verraste. Zoals geciteerd op Reddit:

Steam biedt geen kortingen voor aankopen die buiten de uitverkoopperiodes zijn gedaan. Als uitzondering kunnen we echter aanbieden om een ​​saldo aan de Steam-portemonnee toe te voegen in ruil voor het prijsverschil. We kunnen dit tegoed niet toepassen op een andere betaalmethode. Als je van deze aanbieding gebruik wilt maken, bevestig dit dan door op dit ticket te reageren.

Met andere woorden, sommige gebruikers die een Steam Deck hebben gekocht voorafgaand aan de voorjaarsuitverkoop, hebben mogelijk recht op een vergoeding van Valve als ze een ticket indienen samen met een bewijs van aankoop van het apparaat voordat de verkoop wordt ingediend. Wat betreft hoe lang het duurt voordat de uitverkoop live gaat, hebben veel gebruikers bevestigd dat de nieuwste versie van Valve dat prijsverschil zal dekken tot een week voordat de uitverkoop live gaat.

READ  Vader Koos oprichter van een passie voor videogames

Dus als je het Steam Deck hebt gekocht voordat de voorjaarsuitverkoop begon, probeer dan je ticket in te dienen bij Valve en ontvang 10% van je Steam Wallet-tegoed. Misschien kun je het gebruiken voor een van de vele deals die de lente-uitverkoop te bieden heeft en geweldige games krijgen die dit jaar zijn uitgebracht, zoals Hi-Fi Rush of Dead Space Remake.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *