HPU-bloemen dwingen zondagmiddag 81-67 over de computer te winnen

Site: High Point, North Carolina (Meles Center)

Score: High Point 81, Presbyterian 57

Records: High Point (4-8), 2-5 Big South, Presbyterian (3-8), 1-6 Big South

Volgende HPU-evenement: Maandag 25 januari voor Presbyterian (Meles Center), 18:00 uur

High Point, North Carolina – Het mannenbasketbalteam van de High Point University behaalde zondagmiddag een indrukwekkende overwinning van 81-57 ​​punten op Presbyterian. Het team leidde een nieuwe student Ik download bloesems Die heeft in zijn carrière 20 punten gescoord. John Michael Wright Hij bevond zich ook op het hele statsheet, scoorde 19 punten en voegde acht assists en drie steals toe. Liddell Elmore Hij was de derde tijger met dubbele cijfers, scoorde 11 punten en scoorde voor de tweede keer dit seizoen 11 rebounds in de wedstrijd.

“Het was een van de beste wedstrijden die we dit jaar hebben gespeeld, en we hebben goed werk geleverd door hard te beginnen en agressief te blijven, hoofdtrainer. Tippi Smith Hij zei. “We hebben de fysieke kracht van Presbyteria ontmoet, en ik weet dat ze niet hun beste wedstrijden hebben gespeeld en ik weet dat coach Ferrell morgen klaar zal zijn. Als je deze opeenvolgende wedstrijden hebt en de marge wint die we hebben behaald, moet je voorzichtig zijn met comfortabele wedstrijden. , we weten dat we terug moeten komen en met dezelfde kracht moeten spelen als vandaag. Ik werd geraakt door Bear (Flowers) en Liddell (Elmore). Ze hebben het goed gedaan en het was geweldig dat John Michael vandaag ook terug is. ‘ ‘

De Panthers openden de wedstrijd op de 6-1 wedstrijd, aangevoerd door vier punten uit Emmanuel Izonapur. Flowers viel vroeg in de eerste helft aan en zorgde voor een vonk van energie voor het team dat tot de aanval leidde. Al-Zohoor sloot de eerste helft af met 18 punten, een 6-7 voorsprong vanuit het veld.

READ  Xbox Game Pass voegt nieuwe games toe, maar er gaat meer verloren

Met 8:56 te spelen in de eerste helft, leidde hij Flowers de basket in en maakte een fout, waardoor een driepuntsspel ontstond. Flowers raakte de vrije worp, wat hem 15 punten en een nieuw carrièreniveau opleverde in de eerste twintig minuten van spelen. Door een time-out voor mediakanalen onder de acht jaar, had High Point zijn opmars uitgebreid naar negen hoogtepunten 26-17.

Zeker blok van Elmore Kort na de time-out stond de bank op en hielden ze Blue Hose op afstand. Ze bleven op de been toen het team een ​​ronde van 16-6 doorging om de wedstrijd af te sluiten en 46-26 opschoof in de pauze.

“Onze spelers op de bank waren verloofd”, zei coach Smith. “Vooral Rob (Peterson), net als onze leider als het om energie gaat, is altijd in de oren van onze mannen. Naar huis gaan was vandaag de sleutel voor ons.”

In de helft schoten de Panthers 51,6% terwijl ze 16-31 van het veld halfvol gingen met hoge intensiteit en hoge efficiëntie. Het was de meest effectieve helft van het schot van High Point in het jaar sinds de tweede helft met 56% tegen William & Mary op 19 december 2020.

De Presbyteriaan kwam speelklaar uit de eerste helft en scoorde de eerste zeven punten in de tweede helft. High Point reageerde snel met 12-1, met name Elmore Dunk. Elmore eindigde de wedstrijd twee keer, scoorde 11 punten en verzamelde 11 rebounds. Elmore dunk vierde zijn 25e seizoen met in totaal 24 duiken die cheeta’s hadden gemaakt vóór een seizoen. De Panthers behielden hun gestage vooruitgang en behaalden een voorsprong van 67-45 jaar in de media-time-out onder de leeftijd van acht jaar. De Presbyterianen probeerden op High Point te drukken en schakelden in de tweede helft over op volledige druk, maar de Panthers wisten nog steeds meer dan 80 punten te scoren en eindigden met een totaal van 81.

READ  Er komen twee bloedstollende PvP-modi naar Farming Simulator 22, en ja, ik meen het

De Panthers beëindigden het spel met een opname van 50,9%, wat de beste schietprestatie van een periode is Tippi Smith– High Point coacht sinds West Carolina op 15 december 2018 toen HPU het spel afsloot met een opnamesnelheid van 66,7%.

Dit was Panther’s derde wedstrijd in zes dagen en de Panthers waren klaar om te spelen, want de prestatie van zondagmiddag was HPU’s grootste winstmarge voor het seizoen, aangezien de Panthers wonnen met 24 punten.

volgende: Panthers willen de wedstrijd van vandaag volgen met weer een solide prestatie tegen Blue Hose in deze finale van de Big South Series morgen (25 januari). De game is morgen beschikbaar om te bekijken op ESPN + met een opzegtermijn van 18:00 uur.