HTC Vive Flow-koptelefoonafbeeldingen lekken dagen voor de gerapporteerde lancering

HTC zal naar verwachting binnen een week een nieuwe VR-headset uitbrengen, maar je hoeft niet tot die tijd te wachten om te zien hoe het eruit ziet. Een aantal Vive Flow-foto’s kwamen online, met dank aan Conclusie, vóór het lanceringsevenement. volgens protocolVive Flow is een lichtgewicht hoofdtelefoon ontwikkeld voor consumenten onder de interne naam “Hue”. Voorheen Bluetooth SIG Federatie gepubliceerd De documenten beschrijven de Hue als een AIO (alles-in-één) VR-product, wat betekent dat het apparaat een stand-alone headset kan zijn die geen telefoon nodig heeft of niet op een pc hoeft te worden aangesloten om te werken.

Het bedrijf zou Vive Flow op de eerste plaats willen zetten als een manier om media te consumeren, met enige toegang tot games. De chips zijn minder krachtig dan de Oculus Quest 2-chip. protocol Hij zegt, maar hij zal zes vrijheidsgraden volgen. Uitgelekte afbeeldingen online onthullen ook meer informatie over het apparaat, waaronder een dubbel scharniersysteem om ervoor te zorgen dat het voor de meeste mensen past, extra gezichtsdemping, meeslepende ruimtelijke audio, verstelbare lenzen en een actief koelsysteem. Nadat je je telefoon ermee hebt gekoppeld via Bluetooth, kun je je mobiele apparaat als VR-console gebruiken en content naar VR streamen met Miracast-technologie.

Bovendien laten afbeeldingen zien dat de Vive Flow vanaf 15 oktober beschikbaar zal zijn voor pre-order, met verzendingen begin november. De headset kost $ 499, wat $ 200 meer is dan de lanceringsprijs van de Quest 2, en je krijgt zeven gratis VR-content en een draagtas als je hem vooraf bestelt.

READ  Chrome 91: 23% sneller met een nieuwe JavaScript-compiler

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Lesley Curry
Apple verwijdert Fakespot-app uit iOS App Store na verzoek van Amazon
Apple heeft vrijdag de Fakespot-app uit de iOS App Store verwijderd. Fakespot,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *