Xbox onthult X-serie SpongeBob SquarePants-consoles

Xbox heeft twee aangepaste Xbox Series X-consoles onthuld, evenals draadloze Xbox-controllers die zijn geïnspireerd op beroemde personages uit “SpongeBob SquarePants” en Leonardo uit “Teenage Mutant Ninja Turtles”.

Geïnteresseerden maken kans op een aangepaste Xbox Series X-console en -console door de Xbox Lottery Tweet te retweeten tot 20.00 uur Prime time op 24 oktober.

“De aangepaste consoles van de Xbox Series X vieren Nickelodeon-personages in ontwerpen. De op Leonardo geïnspireerde console heeft de look en feel van de iconische held samen met zijn favoriete eten: pizza! SpongeBob SquarePants zijn allemaal in vorm en voelen aan”, zei het bedrijf in een uitspraak.

Microsoft kiest twee winnaars, van wie er één een op maat gemaakte Xbox Series X-console met SpongeBob-illustraties ontvangt, samen met een Xbox Series X-console met SpongeBob-illustraties.

Volgens het bedrijf hebben deze producten een geschatte winkelwaarde van $ 499, wat hetzelfde is als een normale Xbox Series X-gameconsole.
Onlangs kondigde Xbox een wereldwijde samenwerking aan met Adidas om zijn eerste console-geïnspireerde sneaker te onthullen ter ere van het 20-jarig jubileum van de Xbox.

Deze samenwerking omvat een nieuwe Xbox-exclusieve Adidas Originals-sneaker, Xbox 20th Forum Tech, met doorschijnende groene details, geïnspireerd op de originele Xbox Special Edition-lancering van Halo: Combat Evolved in 2001, waarmee de allereerste generatie gaming bij Microsoft wordt gemarkeerd.

(met input van IANS)

(Om onze e-paper dagelijks op WhatsApp te ontvangen, alstublieft Klik hier. We staan ​​het delen van de pdf van het papier toe op WhatsApp en andere sociale-mediaplatforms.)

Geplaatst op: woensdag 13 oktober 2021 om 12:30 IST

READ  Hardwarebeoordeling: GameSir X2 Bluetooth-controller - de voordelige keuze voor Xbox Cloud-gaming
Written By
More from Vanessa Hale
NBA 2K21 op PS5 en Xbox One X is misschien op weg naar generatiesbepalende beelden
NBA 2K21 Krediet: NBA 2K Hoe dichter we bij de onthulling van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *