Huawei AppGallery downloaden (12.7.1.200 bèta)

AppGallery Hiermee kunt u een heleboel applicaties downloaden Huawei Smartphones en andere platformen. Deze app is ontworpen en ontwikkeld door de Chinese technologiemaker van EMUI en HarmonyOS.

De afgelopen drie jaar heeft Huawei opgeschept over zijn app-distributieplatform met tal van functies en UI-revisie. De wijzigingen verbeteren de AppGallery, helpen Huawei gebruikers in staat te stellen handige apps te downloaden en verhogen de kwaliteit van de algehele ervaring.

Huidige vooruitgang:

Volgens ons rapport heeft Huawei AppGallery in november 2022 de 580 miljoen maandelijkse actieve gebruikers overschreden. Dit aantal is bereikt met een groeipercentage van meer dan 16 procent.

Aan de andere kant zijn AppGallery-downloads ook erg functioneel. Tot nu toe hebben AppGallery-downloads in 2021 432 miljard bereikt, met een groei van meer dan 96 procent vergeleken met wat het was in 2019. Bovendien wordt AppGallery nu ondersteund door meer dan 6 miljoen geregistreerde ontwikkelaars.

Dit is de explosieve groei die AppGallery de afgelopen drie jaar heeft doorgemaakt. Het is vermeldenswaard dat het totale aantal door Huawei Mobile Services aangedreven applicaties meer dan 220.000 op het platform heeft bereikt.

Appgalerij:

AppGallery werkt als een officiële app store en biedt verschillende slimme functies om app-downloads op te slaan. Met eerdere updates heeft Huawei zich gericht op het verbeteren van het beveiligings- en veiligheidsgedeelte van het app-distributieplatform.

Ze omvatten betere beoordelingen en betere doorlichting van inhoud die op kinderen is gericht. AppGallery voert nu ook een native beveiligingscontrole uit van alle geïnstalleerde en nieuwe apps.

Over de gebruikersinterface gesproken, AppGallery promoot nu de beste apps in verschillende secties. Deze secties zijn ook verbeterd om hulp te bieden bij het uitzoeken van de apps die je echt wilt.

READ  Elijah Wood debuteert in commercial voor populaire mobiele game AFK Arena

Laatst bijgewerkt:

Het artikel laat je kennismaken met de nieuwste updates van Huawei AppGallery en je kunt het meteen downloaden. U kunt ook AppGallery-upgrades bekijken vanuit de app zelf.

12 december 2022:

Huawei brengt AppGallery 12.7.1.200 bèta uit voor testers om deel te nemen aan de bètaactiviteit. Het bedrijf zal binnenkort een stabiele versie uitbrengen. U kunt deze versie echter downloaden via de onderstaande link.

23 november 2022:

Huawei brengt AppGallery 12.6.1.303 uit, die belangrijke bugfixes voor bekende problemen bevat. Deze platformwijzigingen zijn essentieel voor Huawei-smartphonegebruikers en u zou ze meteen moeten krijgen.

Download link

Written By
More from Eda Greene
Gratis downloadlink voor je Android-telefoongebruiker,
PUBG BGMI 1.5-update: gratis downloadlink voor je Android-telefoongebruiker, blijf op de hoogte...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *