Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 worden apart gedownload


Call of Duty: Modern Warfare 2 komt over iets meer dan een maand uit. Een paar weken later, op 16 november om precies te zijn, wordt de gratis te spelen Battle Royale-game Call of Duty: Warzone 2.0 gelanceerd als onderdeel van seizoen 1 van Modern Warfare 2. Voorafgaand aan de releases heeft Infinity-ontwikkelaar Ward nu onthuld meer over hoe gamedownloads werken en dat lijkt goed nieuws. .

Van Call of Duty-games is al jaren bekend dat ze veel opslagruimte in beslag nemen en hetzelfde geldt voor veel post-release-updates. Warzone 2.0 wordt volledig geïntegreerd met Modern Warfare 2, maar beide games kunnen afzonderlijk worden gedownload. Dat maakte Joe Cecot van Infinity Ward bekend in een chat met GameStar. Integratie van beide games zal naadloos zijn als je beide titels wilt spelen. Mocht je echter geen interesse hebben in bijvoorbeeld Warzone 2.0, dan is het niet nodig om de game Battle Royale te downloaden als je Modern Warfare 2 wilt spelen. Zo kan er opslagruimte op je systeem worden bespaard.

Je zou ze apart moeten kunnen downloaden. De integratie zal echter weer naadloos zijn, dus je hoeft de game niet te verlaten om over te schakelen van Warzone 2 naar multiplayer, en vice versa. Dit gaat dus heel snel en gemakkelijk, maar je kan er nog steeds voor kiezen om zelf te installeren. “

In hetzelfde gesprek merkte Jeff Smith van Infinity Ward op dat de studio sinds de release van Call of Duty: Modern Warfare in 2019 hard heeft gewerkt om dit mogelijk te maken. De benodigde opslagruimte voor Call of Duty-games is immers een veelbesproken onderwerp.

“Ja, we hebben sinds Modern Warfare 2019 heel hard aan deze systemen gewerkt. Het is een erg hot topic geweest – opslagruimte en heen en weer tussen titellijsten. Hopelijk kan het nu verbeteren.”

READ  DMG 10 jaar oud bezorgt radioluisteraars een prijswinnend weekend - Deurne Media Groep
More from Madison Garrett
Zo verstuur je scherpe beelden op WhatsApp
Iedereen die via WhatsApp foto’s deelt met vrienden of familie weet dat...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *