Huckin’ Eh: WMUCC Recap, World Games, Ontario en Quebec

De band is weer bij elkaar!

Raad wie terug is!

Danie keert terug na een onderbreking van twee weken om te helpen een bomvolle aflevering te brengen die begint met een WMUCC-synopsis, gevolgd door een bespreking van de onlangs aangekondigde Team Canada World Games-lei. Ontdek hoeveel keuzes Danie en Theo hebben gekregen van hun eerste keuzes afgelopen zomer.

Het hoofdevenement toont dit weekend twee grote regionale evenementen met burgerbiedingen op het spel. Ontdek welke wedstrijden en wedstrijden er zijn om naar te kijken en wie volgens Danny en Theo de Canadian Ultimate zal halen.

Huckin’ Eh: WMUCC Recap, World Games, Ontario en Quebec

Let op: Je kunt volgen Ultiworld En de Huckin’ Eh op Spreker. Je kunt de Huckin’ Eh podcast ook vinden op iTunesEn de spotifyEn de StitcherEn de DeezerEn de RSSen andere favoriete podcast-apps.

In het bonussegment voor alleen abonnees van deze week deelt Danie enkele verhalen uit Ierland en haar WMUCC-ervaring.!

Bonusinhoud voor Huckin’ Eh: WMUCC Recap, World Games, Ontario en Quebec Alleen beschikbaar voor Ultiworld-abonnees

Abonneer je op Ultiworld

Heb je al een abonnement? Log in

Of je nu Ultiworld bezoekt voor onze rapporten, podcasts of videoverslaggeving, je kunt ons helpen hoogwaardige content te blijven leveren door je te abonneren. Als u abonnee wordt, krijgt u niet alleen voordelen zoals bonusinhoud en RSS-feeds voor volledige artikelen, maar helpt u ook de Ultiworld-dekking in het algemeen te financieren. Wij waarderen uw steun!

  1. Theo Wan

    Theo stopte onlangs met zijn onderwijscarrière om een ​​podcast te beginnen over de Canadese Finale. Hij is de ultieme zelfverklaarde nerd, klaar om uiteindelijk te praten met iedereen die wil luisteren. Hij was aanvoerder van een open clubteam uit Kitchener-Waterloo, Ontario en woont in Toronto. Het is de helft van de Huckin Eh’ Podcast, je gids van kust tot kust voor alles wat met Ultimate Canadian te maken heeft. Theo is een fan van alle Toronto-teams en hij is een grote fan van de Michigan State Spartans. Je kunt hem bereiken op Instagram (@wan_and_only_sports) of op [email protected]

  2. Danny Broby

    Danny Broby

    Danny verliet het lerarenberoep om een ​​carrière in de sportindustrie na te streven. Ze was mede-oprichter van Elevate Ultimate, gevestigd in Vancouver, coachte het U20- en U24-team in Canada en heeft gecoacht of gespeeld voor elk team in British Columbia. Een podcast beginnen over de ultieme Canadees? Ik weet zeker dat het daar tijd voor is! Je kunt contact met haar opnemen via e-mail ([email protected]) of op Instagram (danieproby).

Het is gemarkeerd: Ultiem Canada (UC)En de Wereld Vliegende Schijf Federatie (WFDF)En de Wereldspelen 2022En de CanadaEn de Huckin’ EhEn de AbonneebonusEn de WMUCC

READ  Navjot Sidhu schrijft aan Amarinder Singh, met klachten over "ontwikkeling"
More from Madison Garrett
Wat is er gebeurd met de teamgenoten van George North in hun eerste professionele rugbywedstrijd in 11 jaar?
Toen Bill Shankly de afgelopen dagen een gigantische middenvelder genaamd Ron Yates...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *