Voormalig Xbox-woordvoerder ‘Major Nelson’ bezoekt Nintendo-hoofdkantoor, speculatie volgt

Voormalig Xbox-woordvoerder ‘Major Nelson’ bezoekt Nintendo-hoofdkantoor, speculatie volgt

Hoewel Reggie het grootste deel van zijn ambtstermijn president van Nintendo of America was, was hij ook de hoofdrolspeler van het bedrijf. Nintendo-fans kenden de grote man algemeen en hij was direct herkenbaar voor de meeste gamers in het algemeen.

Hoewel het merk Microsoft Xbox nog nooit iemand heeft gehad met dezelfde sterrenkracht of herkenbaarheid als Reggie, hadden ze zeker iemand in dezelfde baan. Larry Hreib, beter bekend als GamerTag “Major Nelson”, werkt sinds 2003 samen met Microsoft aan de Xbox-kant. hoofdstuk” van zijn carrière. .

Snel vooruit naar augustus 2023, en majoor Nelson ging naar X om het bericht te delen dat je hierboven ziet. Hoewel de post de hashtag #JustVisiting bevat, lijdt het geen twijfel dat Hryb weet wat hij doet met een post als deze. Ten eerste is het zeker interessant om Hryb te zien langskomen bij het hoofdkantoor van Nintendo of America voor een bezoek. Wat is dit bezoek nu, uw gok is net zo goed als de onze. Ten tweede weet Hreib dat het plaatsen van deze foto een storm zal veroorzaken aan de gaming-kant van sociale media.

Voedt Hreib alleen de sociale media-machine voor een beetje zelfpromotie, of plaagt hij op een sluwe manier wat er in zijn toekomst aan de hand zou kunnen zijn? Het verlies van Nintendo Reggie deed fans enorm pijn, aangezien we sindsdien niemand meer in de rol hebben gehad. Het lijdt geen twijfel dat Hryb de klus aankan, ook al moet hij behoorlijk grote schoenen vullen. Of dat gebeurt, of dat Harib uiteindelijk in een officiële hoedanigheid voor Nintendo gaat werken, valt nog te bezien.

READ  Pragmata Capcom is uitgesteld tot 2023

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *