Hughes tilt de duivels op Cypress 4-3 om een ​​slip van 6 wedstrijden op te pakken

Buffalo, New York (AP) – Jack Hughes en Jesper Pratt scoorden woensdagavond een doelpunt en twee assists om de New Jersey Devils te helpen een einde te maken aan hun verliesreeks van zes wedstrijden met een 4-3 overwinning op de Buffalo Sabres.

Hughes’ zesde doelpunt van het seizoen bezorgde New Jersey een 3-2 voorsprong in de derde helft na de mislukte poging van Sibers om een ​​rebound op te ruimen van Igor Sharangowicz, die later 2:22 scoorde om er 4-2 van te maken.

Het doelpunt van Pratt bezorgde de Devils in de eerste helft 2-0 nadat een krachtig doelpunt van Doji Hamilton de score opende.

De Devils zijn terug van rust, met uitzondering van Thomas Tatar en Jimmy Vesey, die het COVID-19-protocol volgen, in hun eerste wedstrijd sinds een 3-2 thuisnederlaag tegen Pittsburgh op 19 december.

Dit was de eerste wedstrijd in 12 dagen voor de Sabres na vier opeenvolgende uitstel. De twee teams vochten tegen zes spelers en coach Don Granato, die zondag in het COVID-19-protocol werd gezet. Buffalo staat voor het eerst weer op het ijs sinds de verlenging met 3-2 in Pittsburgh op 17 december.

Tage Thompson scoorde tweemaal in de tweede helft voor de Sabres, wat hem een ​​voorsprong van 12 doelpunten opleverde. Dit was Thompson’s eerste doelpunt in 10 wedstrijden.

Buffalo-verdediger Ethan Prow scoorde ook tijdens zijn NHL-debuut.

Mackenzie Blackwood bewaarde 20 ballen voor zijn eerste overwinning sinds 8 december.

Ukko-Pekka Luukkonen stopte 38 ronden voor Buffalo.

Sabres Depots

Aanvallers Alex Tuch en Peyton Krebs, die werden verworven in de handel van Jack Eichel met Vegas, maakten hun debuut bij Sabres. Tuch is geactiveerd vanuit een geïnfecteerde reserve. Ze sluiten zich aan bij rookie-spits JJ Peterka en Prow, die zijn NHL-debuut maakt.

READ  De maskerbeslissing die het herverkiezingsbod van Trump zal achtervolgen

COVID-19 afwezigheden

Vesey is op de COVID-19-protocollijst geplaatst en Devils-aanvallers Marian Studenic en Jesper Boqvist van de taxiploeg van het team zijn opgeroepen.

Sabre-verdediger Jacob Bryson zette hem op de COVID-19-protocollijst en belde Brau van de taxiploeg van het team. Ook Buffalo zat door blessures zonder verdedigers Robert Hague en Colin Miller.