Huisgenoot maakt het studentenleven makkelijker

Met de Housemate app maak je het studentenleven makkelijker. Overweeg om verschillende dingen beter beheersbaar te maken, zoals thuis, boodschappen en gedeelde uitgaven.

Huisgenoot .app

Als je in kamers bent, is het handig om op één plek een overzicht te hebben met gedeelde taken, boodschappen en andere noodzakelijke informatie. Met de Housemate app is het allemaal gebundeld in één app. Als u zich inschrijft, kunt u kiezen voor een bestaand gezin of een nieuw gezin. Ik gaf dit een naam en vulde de postcode in. Daarna kunt u beginnen met het instellen van de applicatie.

Het instellen van de app is eenvoudig. Na het registreren en aanmaken van de bedden zijn er al enkele schoonmaaktaakopties getoond. Hier kunt u enkele dingen aanvinken die u aan de schoonmaaklijst wilt toevoegen, maar dat kan later worden gedaan. Vervolgens kun je eerst de QR-code van je huisgenoten scannen zodat ze ook daadwerkelijk worden toegevoegd. Het is dan mogelijk om uitgaven in te voeren, een schoonmaaklijst in te vullen, taken te verdelen en bijvoorbeeld een checklist voor boodschappen te maken.

Wanneer je onkosten toevoegt aan de Housemate app, heb je de mogelijkheid om eenvoudig een bedrag aan te geven, maar er is ook de mogelijkheid om een ​​foto van de bon te maken en deze toe te voegen. In het schoonmaakgedeelte is het goed om voor elke taak punten te verdienen. Zo creëer je een soort competitie. Wanneer je taken toevoegt, heb je ook meteen de mogelijkheid om te beslissen of het een wekelijkse taak is, dus je hoeft je geen zorgen te maken.

READ  Download macOS Monterey Public Beta van Apple op je Mac

Met checklists kun je, als je deze aanmaakt, ook dingen doorstrepen die gedaan zijn of bijvoorbeeld door het winkelen zijn bereikt. Een extra optie is om de in-app agenda te gebruiken, zodat je bijvoorbeeld weet wanneer je huisgenoot niet in de buurt is voor het avondeten.

Via onderstaande knop kun je de Housemate app downloaden uit de Google Play Store.

Collega
Collega

More from Madison Garrett

Pragmata Capcom is uitgesteld tot 2023

gedurende CES 2021Sony heeft releasedata vastgesteld voor een aantal aankomende PlayStation 5-games,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *