Jets LB CJ Mosley’s advies aan Londense voetbalfans: Download Madden

De NFL begon in 2007 met de London Games om haar horizon te verbreden en fans over de vijver te trekken. De competitie heeft sindsdien bijna 30 wedstrijden in het buitenland gespeeld en de Jets and the Falcons werden zondag hun 29e wedstrijd.

Zelfs met de beste inspanningen van de NFL, zijn er nog steeds nogal wat Londense voetbalfans die relatief onbekend zijn met de ins en outs van de sport. De meeste fans weten genoeg over American football om van het spel te genieten wanneer twee teams naar het land komen, maar ze houden niet bij met de nuances die voetbal tot de populairste sport in de Verenigde Staten maken.

CJ Mosley gaf vrijdag advies aan fans die American football niet helemaal begrijpen en vroeg hen een exemplaar van Madden te kopen om het spel te leren.

“Ik denk dat het afhangt van hoeveel ze weten over voetbal”, zei Mosley. “Je moet een beetje grammatica kennen om te begrijpen wat er aan de hand is. Toen ik voor het eerst hoorde over [soccer] Hier was het via FIFA. Ik kende de regels van het voetbal niet totdat ik de videogame begon te spelen. Zo kwam ik er een beetje in.

“Mijn advies aan mensen die dit niet weten: download Madden. Ga Madden spelen en ontdek het snel.”

Madden heeft Amerikaanse fans van alle leeftijden altijd geholpen om verliefd te worden op voetbal, wat de suggestie van Moseley tot een goed idee maakte. Misschien zou het hetzelfde effect kunnen hebben op fans in Londen voor de mars van Gates naar Tottenham Hotspur.

READ  Hoe kijk je vanavond naar Bruins-Lightning Game 1 - NBC Boston
Written By
More from Eda Greene

Essentiële veiligheidsgids – gratis eBook downloaden

Gesponsord Nieuws Medewerkers · 6 april 2021, 15:00 uur EST Ontvang dit...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *