Hulpdiensten dringen er bij het publiek op aan om de app te downloaden vóór de verwachte toename van 911-oproepen tijdens Thanksgiving – Toronto

Elke vakantie en elk lang weekend bereiden de hulpdiensten in Toronto en in heel Canada zich voor op een piek in het aantal oproepen naar 911. Deze Thanksgiving-vakantie hopen ze op een gratis app, titel van 3 woordenHet kan levens helpen redden.

“Wat het doet, zijn geografische kaarten van drie vierkante meter van de hele wereld, zodat elke drie vierkante meter een unieke reeks van drie woorden heeft”, legt Tracy Finn uit, coördinator van de 911-stemhulpdiensten van de politie van Toronto.

“Het doet de waterlichamen, de bergen, de stranden, alles, dus het is een geweldig hulpmiddel”, zei ze.

De drie woorden zullen nergens anders ter wereld worden herhaald. Je ziet misschien twee woorden met iets anders, maar je zult nergens ter wereld dezelfde string zien dupliceren”, voegde Fenn eraan toe.

Het doel van de app met 3 woorden is om eenvoudig exacte locaties te vinden, op te slaan en te delen. Voor hulpdiensten is dit een game changer.

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Lees verder:

Guelph Police ontvangt ongeveer 50 incidentele 911-oproepen in 24 uur

Alarmcentrales kunnen de exacte locatie van een beller vaak niet detecteren en in geval van nood is een nauwkeurige identificatie van cruciaal belang om de middelen snel ter plaatse te krijgen.

“Vroeger hadden we allemaal een vaste telefoon in huis, ja, we hadden een adres voor dat huis, maar meer en meer zijn we draadloos of gebruiken we VoIP, via internet-achtige diensten, die geen locatie bieden. informatie… dus… Via de radio krijgen we de locatie van de zendmast en de XY-coördinaten, maar het zijn schattingen. Ze specificeren geen locaties.

READ  DRAGON BALL FighterZ iOS nieuwste versie gratis download

Lees verder:

Meer dan 40 911-oproepen herleid tot een Burlington-jongen die een telefoon kreeg om mee te spelen: politie

Adres-app met 3 woorden kan nuttig en levensreddend zijn in een afgelegen gebied zonder adres of duidelijke oriëntatiepunten of op een naamloos pad.

“In gebieden zonder duidelijk gemarkeerde adressen, zoals de waterkant, of wandelpaden in groene ruimten, kan het voor een 911-callcenter moeilijk zijn om een ​​noodoproeper te vinden om hulpverleners te sturen,” zei Finn. De innovatieve 3words-adressite heeft geholpen en maakt het mogelijk telecomoperators om samen te werken met bellers om precies te weten waar ze middelen naartoe moeten sturen wanneer elke seconde telt. We moedigen iedereen aan om de gratis app te downloaden. “

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Lees verder:

Hoe een kleine brandweer van New Brunswick na 9/11 in FDNY kwam

De politie van Toronto merkt op dat 3 Words Address geen tracking-app is, de service ontvangt alleen een locatie wanneer een persoon ervoor kiest om de 3 Words in te dienen via een 911-oproep.

© 2021 Global News, een divisie van Corus Entertainment Inc.

Written By
More from Eda Greene

Download WDSU Parade Tracker voor iPhone en Android

WDSU Parade Tracker is terug! De stad New Orleans heeft ermee ingestemd...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *