Christian McCaffrey: Geen beste wedstrijden op donderdagavond

Getty Images

Christian McCaffrey Hij was woensdag weer in training en nu lijkt het erop dat de afnemende superster uit Carolina een goede kans heeft om deze week weer in de wedstrijd te komen.

Na het verlies van zondag tegen de Cowboys, werd McCaffrey (hamstring) vermeld als beperkt voor trainingen één en twee in week vijf. McCaffrey zei na de sessie van donderdag tegen de media dat hij “zeker” een kans heeft om te spelen in de wedstrijd van zondag tegen de Eagles.

Maar McCaffrey, die in 2020 door een blessure slechts drie keer in actie kwam, gaf ook aan dat hij het spelen op donderdag in de eerste plaats een belangrijke reden voor zijn blessure vond.

“Hij was erg teleurgesteld”, zei McCaffrey op zijn persconferentie. “Ik hou niet van spelletjes op donderdagavond. Bij een voetbalwedstrijd maak je veel mee. En je krijgt echt twee dagen om bij te komen en een van die dagen is een reisdag. Dus je hebt twee dagen om bij te komen, op het vliegtuig te stappen, in te checken in een hotel en dan naar buiten te gaan en een voetbalwedstrijd te spelen. Het is heel moeilijk. Maar dat is het. Het maakt deel uit van het spel. Hij is duidelijk teleurgesteld.”

McCaffrey blesseerde zijn hamstring in het tweede kwartaal van de derde wedstrijd van donderdag tegen Houston. McCaffrey nam 2 yards out of bounds naar links en werd duidelijk gehinderd toen hij het spel beëindigde.

McCaffrey voegde eraan toe dat hij “zeker” geloofde dat het spel van donderdag een factor was, gezien de beperkte rustperiode en hersteltijd. Maar McCaffrey dacht niet dat de hamstringblessure te wijten was aan overbelasting.

READ  Mississippi State heeft minder dan 50 beursspelers beschikbaar voor de wedstrijd van zaterdag in Georgia

“Ik zou gewoon zeggen wat het is,” zei McCaffrey. “Blessures gebeuren bij mannen die steeds minder worden gebruikt. Het is zoals het is. Het is gebeurd [I’m] vooruit gaan “.

Wedstrijden op donderdag gaan niet snel weg. Maar McCaffrey werd rechtstreeks gevraagd hoe hij over hen denkt, en hij gaf een duidelijk antwoord.

“Als je het mij zou vragen,” zei McCaffrey, “zou ik zeker zeggen – ik denk dat ik hierin niet de enige ben – maar ik zou waarschijnlijk tegen hen pleiten.” “Ik begrijp echter dat het bij het spel hoort. Ik kan hier zitten en klagen – ik klaag niet, dat is zeker. Het is soms frustrerend als je het gevoel hebt dat iets met meer opluchting had kunnen worden vermeden, weet je? Maar ik Ik weet zeker dat als ik dit spel 100 procent zou spelen, ik er niets over zou zeggen. Dus dat is alleen ik en mijn persoonlijke mening.’

McCaffrey 364 yards scrimmage – 201 uitvallen, 163 ontvangen – en een snelle touchdown tot nu toe in 2021.

More from Madison Garrett

Toronto Blue Jays krijgen toestemming om vanaf 30 juli thuiswedstrijden in Canada te spelen

TORONTO – De Blue Jays gaan “eindelijk naar huis” nadat ze vrijdag...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *