Humankind sluit zich bij de lancering aan bij Xbox Game Pass voor pc

De mensheid Het is een aankomend 4X historisch strategiespel waarin spelers uit zes verschillende tijdperken ernaar streven het beroemdste rijk in de geschiedenis te worden. Als een verrassing voegt Humankind zich bij de lancering bij Xbox Game Pass voor pc, wat betekent dat het beschikbaar zal zijn voor slechts een klein bedrag van de maandelijkse vergoeding. AMPLITUDE Studio’s Met het historische strategiespel kunnen spelers het verhaal van de mensheid herschrijven.

De mensheid wordt vrijgegeven binnen een week vanaf het moment van schrijven, 17 augustus. Eerder vandaag bevestigden Xbox en Sega dat de game door de Xbox Game Pass-repository voor pc zal gaan en tegelijkertijd met de release beschikbaar zal zijn voor abonnees.

De ontwikkelaars hebben onlangs een speciale game-brede video gepost om de schaal ervan te bewijzen De mensheid Het is precies. Het samenbrengen van 60 historische culturen in één game is ongelooflijk uitdagend, en het herleven van elk van die culturen terwijl je door het oude tijdperk naar het moderne tijdperk loopt, spreekt boekdelen voor het spel zelf.

De mogelijkheid hebben om een ​​hele gemeenschap te leiden in een turn-based minibordspel kan spannend zijn. Van steen tot moderne tijd, van middeleeuwen tot geavanceerde en moderne veldslagen, het is aan jou als speler om je volgers aan te moedigen en elke noodzakelijke stap op weg naar de overwinning te zetten.

READ  7 horizonten voor computers en consoles aangekondigd
Written By
More from Max Mcgee

Kamala Harris reageert op Trump’s birther-aanvallen: ‘Ze gaan leugens plegen’

“Ze gaan proberen om af te leiden van de echte problemen die...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *