F1 2021 verwijdert tijdelijk een andere PS5-functie

EA en Codemasters hebben 3D-audio verwijderd uit de PS5-versie van F1 2021, kort na het tijdelijk verwijderen van ray tracing.

F1 Correctie 2021 1.06 Live Naast een aantal andere fixes en wijzigingen aan de game, is 3D-audio voor koptelefoongebruikers verwijderd voor degenen die op PlayStation 5 spelen. Codemasters zegt: “3D-audio voor koptelefoons is tijdelijk uitgeschakeld op PS5. Dit wordt opnieuw ingeschakeld zodra audio problemen ermee zijn opgelost.” “.

Het verwijderen van de functie zal geen drastische veranderingen in de gameplay veroorzaken, maar het vermindert de meeslepende F1 2021-ervaring enigszins terwijl het wordt opgelost.

Dit is niet het eerste probleem dat Codemasters heeft met de PlayStation 5-versie van de game. Tijdens de 1.04-patchnotities van de game werd opgemerkt dat raytracing ervoor had gezorgd dat een “beperkt aantal” PS5-gebruikers onstabiel was geworden en dat het bedrijf het tijdelijk uit het spel moest verwijderen. De game biedt raytracing in zijn eigen beeldmodus en tijdens in-game herhalingen. Hoewel het geen noodzaak is, is ray tracing zeker een welkome aanvulling op de serie en laat het zien hoe ontwikkelaars de hardwaremogelijkheden van de nieuwste generatie consoles proberen te pushen. Het natrekken van de straal na correctie 1.05.

Hoewel PS5-fans hopen dat de game eerder vroeger dan later 3D-audio terugbrengt, zijn er ook een aantal andere tweaks opgemerkt in de race-patchnotities. Veel van deze veranderingen fungeren als kleine bugfixes en algemene stabiliteitsverbeteringen, zoals een fix voor de gesplitste schermmodus van de game die problemen veroorzaakte tijdens natte races in de game. Ondanks alle recente problemen met PS5, is er goed nieuws voor fans, aangezien de patch de consolefeedback heeft verbeterd die spelers voelen wanneer de console-haptische feedback slecht is op PS5.

READ  Ascent heeft geen DLSS of Ray Tracing op Xbox Game Pass voor pc, maar wel op Steam

Als je genoten hebt van je tijd met F1 2021, lees dan onze aanbevolen recensie waarin we de game een 8/10 gaven en hem toejuichten als “het meest aanpasbare deel van de serie tot nu toe”.

Jared Moore is een freelance schrijver voor IGN die ervan droomt ooit in het echte leven door de supersnelle Silverstone Strait te vliegen. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason

Hoe de Vulkan API in Valheim te gebruiken – Valheim Wiki Guide

Laatst bewerkt: 1 maart 2021 02:10 Deze pagina maakt deel uit van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *