HUMANSCALE | M / Power USB oplader

M / Power is een laadstation met USB-poorten type A / type C en audiodoorvoer geïntegreerd in de basis van de Humanscale monitorarmen. Tegenwoordig worden er veel apparaten gebruikt die opgeladen moeten worden. Smartphones, tablets, headsets, adapters, powerbanks, etc. En hoewel deze apparaten allemaal via USB kunnen worden opgeladen, zijn de USB-oplaadpoorten vaak buiten het bereik van de gebruiker. In een dock, pc of Thin Client of zelfs achter in een monitor. En als de kantoormedewerker ze al vindt, is het de vraag of het voor hen duidelijk is welke usb-poort de oplaadfunctie heeft.

De ene USB-poort is de andere niet en sommige laden op met een zeer laag stroomverbruik. Bovendien willen veel bedrijven niet dat hun werknemers smartphones opladen door ze aan te sluiten op computerapparatuur vanwege veiligheidsrisico’s (het downloaden van vertrouwelijke gegevens of het overdragen van schadelijke virussen, enz.).

M / Power lost al deze problemen op. Bij M / Power bevinden de laadpoorten zich centraal op de werkplek en zijn daardoor goed bereikbaar voor gebruikers. En dankzij het eveneens goed toegankelijke aansluitpunt voor audio kunnen medewerkers hun eigen – standaard – koptelefoon of headset gebruiken om via de computer te luisteren en te spreken.

Met M / Power wordt een gezonde en veilige werkplek gecreëerd waar de kantoormedewerker niet met allerlei kabels hoeft te rommelen, niet op zijn knieën hoeft te zoeken naar een stopcontact en alle kabels netjes weggewerkt zijn. Dit alles zorgt voor een opgeruimde (thuis) werkplek, want een rommelige tafel is niet goed schoon te maken. En dat is precies wat nodig is, want apparatuur die iedereen gebruikt, is een haard van microben.

READ  Hier leest u hoe u de verbeterde Safari-extensies in macOS Big Sur gebruikt

Klik hier voor meer informatie over M / Power.

More from Madison Garrett

Hockey is als een slaapliedje, Red Wings verliest met 2-1 in Dallas

Oh man, de eerste vijf minuten hiervan waren echt saai, maar misschien...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *