Humble Strategy Sale biedt Tropico, Darkest Dungeon, TABS en meer spotgoedkoop

Als je op zoek bent naar een aantal geweldige strategiespellen om van te genieten terwijl je een contemplatieve streek van de baard maakt die je al dan niet hebt, dan heeft de Humble Store precies wat je zoekt: een grote oude verkoop van tactische titels van alle niveaus, die een geheel biedt. veel geweldige games en DLC met kortingen tot 85%.

U kunt naar de Humble Store Strategy Sale-pagina voor de volledige lijst met kortingen, maar er zijn genoeg hoogtepunten. De aanbiedingen zijn zwaar voor de Tropico, want je vindt de derde, vierde, vijfde en zesde inzendingen in de dictatorsimulaties van het eiland, plus grote selecties van de respectievelijke DLC-pakketten, verkrijgbaar met hoge kortingen.

Je vindt de belachelijke slagveldsimulatie (?), Totally Accurate Battle Simulator, voor 33% korting, en de geliefde grimmige fantasie van Darkest Dungeon met 75% korting. De hele Banner Saga-serie is goedkoop geworden, en hoewel het twijfelachtig is om het een strategiespel te noemen, zou ik Hypnospace Outlaw een zeer sterke aanbeveling geven. Mijn collega Ian geeft een even luidruchtige duim omhoog aan Tooth and Tail met 85% korting.

Tropico 6 gaat ook de Bescheiden keuze oktober 2020 selectie, dus controleer die bundel nogmaals als je geïnteresseerd bent.

Bekijk enkele geweldige gratis pc-games als je op zoek bent naar meer budgetbewuste manieren om te spelen.

READ  De systeemvereisten van Godfall zijn hoog
Written By
More from Max Mcgee

DJ LeMahieu scoort nog eens vier hits in de overwinning van Yankees

Niet veel over 2020 ziet eruit zoals in 2019. DJ LeMahieu doet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *