Hunt the Night wordt op 13 april gelanceerd voor pc en later voor PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en Switch.

Gotische fantasy-actie-RPG met een retrostijl nacht vangen Het wordt uitgebracht voor pc via stoomEn goeden meer op 13 april, gevolgd door PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en Switch op een later tijdstip, maakten uitgever DANGEN Entertainment en ontwikkelaar Moonlight Games bekend.

Hier is een overzicht van de game, via DANGEN Entertainment:

nacht vangen Het is een RPG in retrostijl die snelle, gelikte gameplay combineert met duistere fantasietradities, 2D-verkenning en intense baasgevechten. Spelers besturen Vesper Blackbone, een lid van de “Stalkers” die verantwoordelijk is voor het vinden van de sleutel tot het herstellen van een permanente dagcyclus, een beweging die de verschrikkingen van The Night zou verbannen die de mensheid keer op keer hebben gedecimeerd. In de hele wereld van Medhram moet Vesper ruïnes en verschrikkingen verkennen, door kerkers vol valstrikken, vijanden en puzzels gaan en met succes “Hunt”-missies tegen angstaanjagende monsters voltooien.

Het verhaal van deze veroordeelde en decadente wereld wordt tot leven gebracht door middel van personages, wereldontwerp en verzamelobjecten. Ontdek allerlei locaties, van oude kathedralen en kennisbibliotheken tot verloren koninkrijken en verwoeste drijvende steden. Haar zwarte tegenhanger, Umbra, voegt zich bij Vesper, die niet alleen een teleportatievaardigheid verleent die toegang geeft tot nieuwe gebieden, maar ook een drijvende kracht wordt in het verhaal en het verhaal in het spel. nacht vangen.

Tijdens het verkennen van Medhram kan Vesper tussen vijanden rennen en combo’s uitvoeren met behulp van een verscheidenheid aan contactwapens met verschillende attributen, waaronder zwaarden, speren, klauwen en meer. Spelers gebruiken de rechter joystick om het vuurwapen van de Vesper te richten om vijanden van veraf neer te schieten, of schiet ze van dichtbij met een jachtgeweer om enorme schade aan te richten. Ontketen de duistere krachten van Vesper in een mum van tijd om de voorsprong in de strijd te krijgen, of gebruik je genezende roos op een veilige afstand om terug te rennen.

nacht vangen KENMERKEN Intense baasgevechten waarin Vesper de eeuwenoude verschrikkingen van de nacht moet overwinnen. Spelers moeten hun zwakheden en aanvalspatronen leren kennen en overleven door uitdagingsmodi die extremer kunnen worden. Naast baasgevechten kan Vesper “Hunts” in de “Crow’s Nest” -basis accepteren, het duistere beest opsporen en de machtigste wezens van de nacht achtervolgen om beloningen te krijgen. Spelers zullen beschermende uitrusting en maanstenen ontdekken om hun aanpak aan te passen, met upgrades die beschikbaar zijn via NPC’s in de hub.

nacht vangenDe combinatie van gotische pixelkunst, traditionele sprite-animaties en een donkere orkestrale soundtrack geeft het een sterke persoonlijkheid in het actie-RPG-genre. Het hoofdthema is geschreven door een beroemde Japanse componist Geheim van manaHiroki Kikuta.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

PC-releasedatum

Engels

Japans

READ  Dazzle Daggers Pickaxe krijgen via Xbox Cloud Games
Written By
More from Vanessa Hale
Datums en tijden voor de trailer “Resident Evil Village”: PlayStation, Xbox en pc
Resident Evil: The Village Krediet: Capcom Iedereen wil meer van een vampiervrouw....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *