De op Super Meat Boy geïnspireerde game is duidelijk geïnspireerd op de klassieke Sega-game

De op Super Meat Boy geïnspireerde game is duidelijk geïnspireerd op de klassieke Sega-game

Super Meat Boy Vraag een apart adres aan: vleesmachine D. De game combineert match 4-puzzelgameplay met gameplay met hoge moeilijkheidsgraad Super Meat Boy bekend B. Dit spel is ook een verwijzing naar een ander spel, dr.. Robotnik betekent bonenmachinewat Sega’s rebranding van Puyo Puyo was, geïnspireerd door Sonic the Hedgehog.

De game staat gepland voor release in 2023 op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X.

de Trailer plaagt het uitgangspunten het spel Tussen ons– Lekkere animatiestijl, en Dr. Vitus verschijnt als de antagonist Super Meat Boy, gigantische schakelaars omdraaien in het lab. Het schakelt dan over naar de gameplay, die eruitziet als Puyo Puyo, behalve de cartoonachtige look Super Meat Boy. Het zit ook vol gevaren. Je probeert rode, gele, paarse en groene vleesblokken op een rij te krijgen terwijl je bedreigingen zoals cirkelzagen, spookvijanden en kettingzagen ontwijkt.

volgens Beschrijving van het spel op de website van de uitgever, zal het onmiddellijk na de gebeurtenissen van Super Meat Boy voor altijd. De game bevat ook achtergronden en animaties, gemaakt door de originele Super Meat Boy- en Super Meat Boy Forever-artiesten, in de loop van 100 levels.

In Puyo Puyo-spellen zetten spelers vallende blokken op een rij om vier of meer van dezelfde kleur te matchen om punten te scoren en ruimte op het bord vrij te maken. vleesmachine D Headup Development is niet alleen een spel in Puyo Puyo-stijl, maar het verwijst ook naar een andere spin-off, dr.. Robotnik betekent bonenmachine. De Sega Genesis uit 1993 was op zijn beurt Sega’s kijk op Puyo Puyo, geïnspireerd door Sonic The Hedgehog.

Lees verder

READ  Wat zijn de populairste games 2021? Resident Evil en Metroid

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *