Hyper’s nieuwe 245W USB-C batterijpakket en oplader is beschikbaar om je te helpen al je spullen in één keer op te laden

aangekondigd door Hyper Een paar extra USB-C-accessoiresHet HyperJuice 245W USB-C-batterijpakket en de HyperJuice 245W USB-C GaN-oplader hebben elk vier USB-C-poorten om al uw apparaten tegelijkertijd op te laden.

Ondanks de grote “245W” in de namen hier, gebruikt noch de nieuwe oplader, noch het nieuwe batterijpakket de recent uitgebrachte USB-C PD 3.1-specificatie die opladen tot 240W mogelijk maakt. In plaats daarvan geeft het getal het totale gecombineerde wattage aan dat nieuwe producten over de vier totale verkooppunten kunnen plaatsen; Elke poort was nog steeds maximaal 100 watt. (wat betekent dat je het niet kunt gebruiken voor) Snel opladen 140 W Op een nieuwe 16-inch MacBook Pro bijvoorbeeld.)

De HyperJuice 245 W USB-C GaN-oplader heeft vier poorten, elk met een vermogen van 100 W, ondanks de grillen van de USB-C-specificatie, verloopt het opladen als volgt: een enkel apparaat gaat tot 100 W; twee apparaten van elk maximaal 100 watt; drie apparaten met twee apparaten tot 100 watt en één met een vermogen van 45 watt; Of vier op 100 watt en drie op 45 watt.

Evenzo heeft het batterijpakket ook verschillende beperkingen; Zie de volgende tabel hier voor details over de verschillende stroomverdelingsopties. Het batterijpakket zelf is een batterij van 27.000 mAh (100 Wh), wat betekent dat Alleen maar Past onder maximale vliegtuigen halen.

De twee producten zijn niet de eerste krachtige USB-C-opladers of batterijpakketten die we hebben gezien; Zendure heeft vorig jaar vergelijkbare producten uitgebracht, waaronder: SuperTank Pro-batterijpakket Dit lijkt erg op de nieuwe HyperJuice die identieke displays en pictogrammen lijkt te hebben.

Nieuwe HyperJuice-oplader en batterijpakket Beschikbaar voor verwijzing naar Indiegogo, met verzending gepland voor december. De oplader begint bij $ 99 voor een vroege verkoopprijs en de verwachte verkoopprijs is $ 199, terwijl het batterijpakket begint bij $ 149 met een verwachte verkoopprijs van $ 299.

READ  AirPlay van iPhone of iPad naar Mac
Written By
More from Lesley Curry
De taakbalk van Windows 11 aanpassen
Als u uw pc hebt bijgewerkt van Windows 10 naar Windows 11,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *