Vtuber Korone speelde WarioWare met de hele GameCube als controller

Inugami Coron, een Vtuber شعبية Populariteit Met Hololive werd WarioWare dinsdag uitgezonden. Het streamingapparaat verscheen zoals gewoonlijk met zijn standaardmodel, maar er was maar één wending: Korone gebruikte een volledige GameCube-controller als console om de game te spelen. Dit is zo omdat WarioWare: Crooked! Het heeft een gyroscoopsensor ingebouwd in de inktcartridge die nodig is om enkele minigames uit te voeren.

Korone heeft de game gestreamd met de Game Boy Player, een randapparaat dat je op je GameCube kunt aansluiten en waarmee je Game Boy Advance-games op je tv kunt spelen. Die heb ik gebruikt om het spel te streamen. De cartridge, die de gyrosensor bevat, is echter nog steeds bevestigd aan de grotere console. Dus om de ingebouwde sensor te gebruiken, pakte ik de hele console op en begon hem als controller te gebruiken.

kroon stroomt terwijl je Japans spreekt, maar JShay Translations .YouTube-account Vertaalde delen van de uitzending in het Engels, ook toen deze voor het eerst werd voorbereid. Deze video kun je hieronder bekijken.

Vtubers toont geen live feeds van echte mensen die spelen; Het is een bewegend model, dus we konden niet zien dat Korone zelf met de enorme console omging. Ze paste echter een kleine GameCube-doodle toe onder haar Vtuber-model om te laten zien dat ze het gebruikte. Tijdens de uitzending zie je haar schreeuwen en lachen terwijl ze eenvoudige taken probeert uit te voeren, zoals navigeren door het menu, want tot dan toe gebruikte hij de gyrosensor om opties te selecteren.

De GameCube is een behoorlijk zware console, maar heeft in ieder geval een handvat aan de achterkant. Als je geïnteresseerd bent om te zien hoe dingen werken, kun je de volledige uitzending ervan bekijken Officieel YouTube-kanaal.

READ  Portal 2 krijgt samenwerkingsverbeteringen en ondersteuning voor Vulkan in een nieuwe update
Written By
More from Aubrey Mason
Random: Fall Guys ‘beste speler, The Fallen One, is eindelijk ontdekt, Portal Themed Outfit onthuld
Bijwerken: The Fallen One is gevonden. Voor het geval je het gemist...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *