IBPS RRB PO 2021-toegangskaart vrijgegeven: hoe te downloaden

IBPS RRB PO-toegangskaart: Het Institute of Banking Personnel Selection (IBPS) heeft de toelatingskaart vrijgegeven voor het wervingsonderzoek dat moet worden uitgevoerd voor de functie van Regional Rural Bank Officers (RRB) op schaal 1 op haar officiële website – ibps.in. De test is gepland van 1 augustus tot 7 augustus.

Het IBPS heeft het aantal gemelde vacatures verhoogd voor het IBPS RRB Scale I-onderzoek. Voor het eerste officiersrooster zijn de vacatures verhoogd van 4.257 naar 4.716.

Lees | IBPS RRB 2021-examens: strategie voor examenvoorbereiding

IBPS RRB PO-toegangskaart: hoe te downloaden

Stap 1: Bezoek de officiële website, ibps.in

Stap 2: Klik op de startpagina op de scroll-link

Stap 3: U wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina

Stap 4: Log in met uw inloggegevens

Stap 5: Toegangskaart verschijnt, download deze

Kandidaten moeten op de examendatum een ​​papieren versie van hun toelatingsbewijs en een geldig legitimatiebewijs meenemen naar het examencentrum.

Kandidaten die in aanmerking komen voor het IBPS RRB prelims examen zullen moeten verschijnen voor het IBPS RRB Main Exam dat zal worden gehouden in september 2021, volgens de officiële kennisgeving. Vervolgens moeten de kandidaten op de shortlist een interviewronde doorlopen. Voor nieuwe werknemers onder het eerste officiersschema varieert het beschikbare salaris van Rs 30.000 tot Rs 35.000 en aanvullende vergoedingen, volgens de officiële kennisgeving.

READ  Microsoft Teams krijgt mogelijk de mogelijkheid om gebruikers deze maand een aanwezigheidsrapport te laten downloaden
Written By
More from Eda Greene

Onder ons staat kloon bovenaan de mobiele hitlijsten in China

Een Among Us-kloon staat bovenaan de iOS-downloadgrafiek in China, maar er is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *