Samsung Galaxy S8 beveiligingsupdate nog steeds

Officieel ontvangt de Samsung Galaxy S8 geen updates meer, maar nu is er een nieuwe beveiligingsupdate die je op het toestel kunt downloaden.

Lees verder na de aankondiging.

Als je nog steeds je oude Samsung Galaxy S8 of S8 Plus gebruikt, wacht er binnenkort een kleine verrassing op je. Er wordt een extra beveiligingsupdate uitgerold, terwijl het toestel officieel niet meer ondersteund wordt.

Samsung bracht in 2017 de Galaxy S8 uit. Sinds 2020 krijgt het toestel geen maandelijkse beveiligingsupdate meer, maar elke drie maanden een nieuwe beveiligingsupdate. De laatste update voor het toestel zou afgelopen april zijn uitgerold. Dus waarom kun je nu ineens een nieuwe update downloaden?

Dit heeft met name betrekking op de beveiligingsupdate die afgelopen mei is uitgebracht en die verschillende beveiligingsproblemen verhelpt. Waaronder een probleem met Qualcomm-hardware. Mogelijk vond Samsung dit belangrijk genoeg om de update ook naar dit oude toestel te sturen.

Volgens de site SamMobile De update werd voor het eerst gespot in Bolivia. Nieuwe updates worden meestal per land uitgerold vanuit Samsung, dus de kans is groot dat Nederland er binnenkort komt.

Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21 is sinds begin dit jaar te koop. Dit apparaat krijgt gegarandeerd vier jaar lang beveiligingsupdates. Samsung belooft verbetering op dit gebied. Voorheen kregen apparaten van het bedrijf al drie jaar patches.

Nieuwere Samsung-apparaten ontvangen ook drie grote Android-versie-updates in plaats van twee. Zo blijft je toestel niet alleen langer veilig, maar ben je ook langer verzekerd van de nieuwste functionaliteit

Lees meer over dit toestel in onze Galaxy S21 review of bekijk onderstaande video.

READ  Download hier de nieuwe achtergronden voor uw apparaten

Samsung Galaxy S21 review: het vlaggenschip is sneller, mooier en goedkoper
More from Madison Garrett

Apple Podcasts vervangt “Abonneren” door “Doorgaan”.

Niet meer abonneren, maar volgen Apple gaat naar de Podcasts-app Een andere...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *