ICAI CA Final Admission Cards zijn uitgegeven; Controleer waar te downloaden

Volgens het officiële rooster vinden de eindexamens voor Groep 1 plaats tussen 1 en 7 november, terwijl de examens voor Groep 2 plaatsvinden van 10 tot 16 november.

ICAI CA Toegangskaart uitgegeven in 2022: plaats van verificatie

ICAI heeft deze week toelatingskaarten per e-mail naar kandidaten gestuurd. Bij gebrek aan zijn foto of handtekening op het zaalticket. Ze kunnen het op de aangewezen plaats installeren en een certificaat krijgen van een ICAI-lid. Het lid dat de toegangskaart certificeert, moet zijn naam en het kantoorstempel van het lidmaatschapsnummer vermelden tijdens de certificering van het document. Kandidaten moeten hetzelfde ticket bij zich hebben om de examenzaal te betreden.

Kandidaten zullen hun toegangskaart presenteren aan het testcentrum en daarom moeten ze twee exemplaren van de toegangskaart meenemen, één exemplaar naar het testcentrum, één voor zichzelf.

Aspiranten moeten eraan denken hun toelatingskaart mee te nemen naar de examencentra, aangezien geen enkele kandidaat het examencentrum mag betreden zonder eerst het zaalticket te tonen.

Ondertussen organiseert het instituut ook Het allereerste wervingsprogramma Flexibele / parttime / thuiswerk mogelijkheden. Alle vrouwelijke leden die lid zijn op of voor 30 september 2021 en geen COP hebben op de datum komen in aanmerking om deel te nemen aan dit plaatsingsprogramma en kunnen dit plaatsingsprogramma aanvragen op de officiële ICAI-website – cmib.icai.org.

READ  Hulpdiensten dringen er bij het publiek op aan om de app te downloaden vóór de verwachte toename van 911-oproepen tijdens Thanksgiving - Toronto
Written By
More from Eda Greene
Gratis download: The Modern Workplace Playbook
Veel organisaties die in Microsoft 365 hebben geïnvesteerd, proberen nog steeds de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *