In-app-inhoud automatisch downloaden in iOS 16.1 (rond de tijd)

Vind jij het ook vervelend als apps eerst (veel) extra data moeten downloaden voordat je deze kunt gebruiken? Vooral games willen na het downloaden van de app ook de nodige updates pushen. In iOS 16.1 verandert dit en kan je iPhone automatisch in-app-content downloaden zodra de app is geïnstalleerd.

Lees verder na de aankondiging.

In-app-inhoud automatisch downloaden in iOS 16.1

Het lijkt niet zo’n bijzondere feature, maar als je regelmatig games speelt, is het wel erg handig. In iOS 16.1 ga je Iphone Download vanaf nu automatisch in-app content voor je apps. Tenminste, als de nieuwe schuifregelaar is ingeschakeld.

Als je nu een spel speelt zoals Jinshin-effect Je kunt de app meteen downloaden, maar voordat je hem daadwerkelijk kunt spelen, moet je wat tijd besteden. De applicatie zal (nadat je hem opstart) eerst een enorme hoeveelheid extra data downloaden.

App Store: apps hebben maximale bestandsgrootte

Nu vraag je je misschien af ​​waarom apps al die extra gegevens niet al in een bestand hebben App Winkel. Dat komt omdat apps in de App Store een maximale bestandsgrootte hebben (momenteel 4 GB). App-makers omzeilen deze limieten door veel extra gegevens te downloaden na het installeren van de app.

Het nadeel hiervan is dat je de app vaak niet (volledig) kunt gebruiken totdat je iPhone klaar is met het downloaden van alle extra data binnen de app. Dus als je onderweg geen wifi-verbinding hebt, kun je dus geen bestanden downloaden en de app gebruiken. Tenzij je alle data via je gsm-abonnement krijgt, maar dat wil je vaak niet met grote bestanden.

In iOS 16.1 komt daar verandering in. U kunt vervolgens de schuifregelaar gebruiken om aan te geven of uw iPhone automatisch in-app-inhoud moet downloaden wanneer u een app installeert. Wil je de app meteen gebruiken, dan zul je soms wat langer moeten wachten dan normaal. Maar het voordeel is dat de applicatie altijd volledig is bijgewerkt met alle inhoud van de applicatie.

Lees verder: iOS 16.1 beta 3 – Je kunt het binnenkort op je iPhone doen!

iOS 16.1

Altijd op de hoogte willen blijven van het laatste Apple nieuws? Schrijf je dan bij ons in Het nieuws. Download bovendien een bestand gratis iphoned-app En houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer nieuws van Apple!

More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *