Iemand doet een demake voor Stanley Parable in Quake

Een ontwikkelaar werkt aan een verbeterde versie van The Stanley Parable in de stijl van Quake uit 1996, die ze aankondigden kort nadat de nieuwste versie van het spel was uitgebracht: The Stanley Parable: Ultra Deluxe Edition.

De Stanley Parable is een van de beste werken van interactieve fictie op pc en heeft sinds de originele Half-Life-mod in 2011 verschillende uitgebreide herhalingen met veel extra inhoud ontvangen – waarvan de meest recente, zoals we al zeiden, vorige week arriveerde. Ontwikkelaar Jesse – op een manier die niet veel lijkt op Stanley zelf – besloot hij de andere kant op te gaan en het originele model in Quake 1 neer te halen.

Dan originele advertentieze Ik vroeg haar volgers Als ze de voorkeur geven aan een directe port van de originele Half-Life boven Quake, een versie in 1996-stijl, of een demake met een iets meer moderne stijl. Het project is nu een geschikte Quake 96 demake-engine. Je kunt Jaycie’s voortgang bekijken met wat er nu ‘Stanley96’ op wordt genoemd Twitch-kanaal.

De statusbalk onder aan het scherm bevat een tekstversie van de regels van de verteller, wat het spel misschien nog leuker maakt.

Ter vergelijking, hier is de eerste optie met enkele originele vertellerlijnen geïmplementeerd.

Jaycie is net begonnen met demake, dus het zal waarschijnlijk nog even duren voordat het wordt uitgebracht. Als je een leuke Quake-mod wilt die je nu kunt proberen, wat dacht je van Block Quake – waardoor het een LEGO-game wordt? Druk gewoon op de knoppen en we zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn.

READ  10 beste open-wereldkaarten in pc-geschiedenis, gerangschikt

Written By
More from Max Mcgee
Crusader Kings 3 en Destiny 2 komen in september naar Xbox Game Pass
Kruisvaarderskoningen 3 staat bovenaan de lijst met games die deze maand nieuw...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *