Volgende Forza Motorsport Multi-Generation, de eerste in-game ontwikkelde webscreenshots

Eerder vandaag dook een gerucht op dat aangeeft dat Forza Motorsport in bèta is en dat sommige influencers het hebben gespeeld. Zo te zien wordt deze nieuwe Forza Motorsport een game voor meerdere generaties, en hij zal zowel op platforms van de oude als de huidige generatie worden gebruikt. Bovendien zijn zijn eerste webscreenshots online gelekt.

Deze gelekte screenshots laten niet echt veel zien. Ze benadrukken echter vooral het multi-generationele karakter van de game zoals deze afkomstig is van de Xbox One-versie.

Het is vermeldenswaard dat de paranormaal begaafden op Reddit hebben adverteerder Deze beelden zijn legitiem. Dit is eigenlijk een webbuild voor de nieuwe Forza Motorsport-game.

In juli 2020, Microsoft en Turn10 abonnee In de motortrailer en wat informatie over de nieuwe Forza Motorsport-game.

Zoals Microsoft zegt:

“Met de nieuwe Forza Motorsport komt ray tracing naar ForzaTech, je zult een dynamische 4K, 60fps, verbonden en dynamische wereld zien – van de oppervlakken van auto’s die op elkaar reflecteren, tot de felrode verf die weerkaatst op de intens gedetailleerde baanoppervlakken, en de interactie tussen licht en schaduw over de hele wereld.

Blijf erbij voor meer!

Volgende Screenshots Forza Motorsport WIP -1Volgende screenshots Forza Motorsport WIP-2

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOgaming. Hij is een fan van computergames en ondersteunt de mod- en indiegemeenschappen van harte. Voordat hij DSOGaming oprichtte, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Ondanks dat het een solide speler is in pc-games, zijn zijn wortels te vinden in games op consoles. John hield van – en doet dat nog steeds – 16-bits consoles, en de SNES is een van de beste. Het pc-platform versloeg het echter voor consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-accelerator grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een hogere graad proefschrift geschreven over “The Evolution of PC Graphics Card”.
Contact: e-mail

READ  50 jaar geleden beklommen 3 vrouwen een piek van 20.000 voet. 2 nooit teruggekomen
Written By
More from Aubrey Mason
Rajasthan Crisis: Rajasthan-spreker gaat naar het Hooggerechtshof: op weg naar een constitutionele crisis
Rajasthan Crisis: Team Sachin Pilot heeft gisteren weer een driedaagse adempauze gekregen....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *