Iemand heeft ‘s werelds grootste Nintendo Switch gebouwd – en het werkt

Michael Beck, ‘De onofficiële ingenieur’ Wie is de Wekt nieuwsgierigheid op YouTube, Hij heeft er een klein probleempje mee Nintendo Switch: “Het is heel gemakkelijk om te verliezen”, zegt hij. Dus repareer het op de een of andere manier. in een Groot Manier.

Ongeveer zes keer zo groot als een echte Nintendo Switch, hier is de grootste Nintendo Switch ter wereld, en ja, al zijn knoppen en joystickfuncties. Je kunt het spel zien kiezen Mario Kart 8 Deluxe In, uh, “draagbare” modus – merk op hoe hij knop A bedekt voor versnelling met zijn onderarm, terwijl hij zijn hele hand gebruikt om te mikken met de enorme Joy-Con.

Hoe leuk zou deze video natuurlijk zijn als Pick niet iedereen zou laten zien hoe consoles kunnen werken? Als we in de blauwe Joy-Con kijken, zien we dat het een systeem van servo’s heeft opgetuigd en in wezen een groot poppensysteem creëert dat de eigenlijke Joy-Con en de tiener erin manipuleert. Hier bevindt zich ook de schakelaar (weergegeven op het grote 4K LED-scherm).

De console is 30 centimeter lang, 70 centimeter breed en weegt 65 pond. Maak je geen zorgen, het kan ook worden gespeeld met een (niet al te gigantische) Nintendo Switch Pro-controller, die Pick gebruikt voor het casten. Het is een elektronisch spel Manwell65, waardoor hij de eerste was die werd uitgeschakeld in dat spel (of een ander) via de Giant Nintendo Switch.

Niet dat Pick dit mee gaat nemen in de bus om te spelen Het is een elektronisch spel Het is een geschenk aan het St. Jude Children’s Hospital, dat een vestiging heeft in Huntsville, Alabama, waar Beck werkt als software-ingenieur in de ruimtevaart. Kinderen zullen de professionele console waarschijnlijk gebruiken als ze willen spelen, maar iedereen die het ziet, zal op alle knoppen drukken om zoiets te zien. Ik zou graag willen.

READ  Eerste editie van de European Life Goals Games volgend jaar in Utrecht | NU

Written By
More from Aubrey Mason

Coronavirus live updates van over de hele wereld

Twee vrouwen die gezichtsmaskers dragen, spreken aan een tafel in restaurant The...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *