Neem AMD Ryzen 9 5950X, Lenovo QHD Display, Xbox Game Pass voor pc op met dit pakket just in time

Het is een zeldzame dag waarop de bijzonder ongrijpbare CPU, schermkwaliteit en drie maanden Netflix-gaming-submaanden in één worden gepropt. Voor $ 1.178,98 krijg je een AMD Ryzen 9 5950X (een van de beste beschikbare CPU’s), een Lenovo QHD-scherm en drie maanden Xbox Game Pass voor pc.

Voor het geval je een update nodig hebt, is AMD’s Ryzen 9 5950X een 16-core 32-draads desktop CPU-stroomcentrum met piekuren tot 4,9 GHz. Wat betreft de andere items van het pakket: de Lenovo G27Q 27-inch QHD-monitor heeft een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz, een responstijd van 1 ms en AMD Freesync Premium-technologie, perfect voor gamen. Met de Xbox Game Pass voor pc heb je drie maanden de tijd om toegang te krijgen tot meer games dan je weet wat je ermee moet doen.

Hoewel dit pakket tot 9 april duurt, is er geen bewijs of het ruim voor die tijd verkocht zal worden, dus handel snel als je geïnteresseerd bent. Het is op dit moment een beetje moeilijk om een ​​Ryzen 9 5950X processor te vinden, wat betekent dat de beschikbare voorraad voor het pakket met de CPU snel op kan lopen.

VPN-deals: levenslange licentie voor $ 16 en maandelijkse abonnementen voor $ 1 en hoger

Weet dat de Ryzen 9 5950X waarschijnlijk de onderkant van de lijn zal raken. De waarde van dit pakket is niet dat het een soort enorm koopje biedt vanuit een prijsoogpunt; Zijn aantrekkingskracht is directe toegang tot de nieuwste en beste AMD. Als je nu de kracht van Ryzen wilt en een nieuw scherm plus drie maanden Xbox Game Pass kunt gebruiken, dan is dit je kans.

READ  De ontwikkelaars van Nioh 2 werken "actief aan meerdere updates" om Steam-problemen op te lossen

Written By
More from Max Mcgee

Nieuwe Phasmophobia-update maakt geesten-horrorspel sneller en wijzer

Natuurlijk, Phasmophobia-ontwikkelaar Kinetic Games is de laatste tijd druk aan het experimenteren....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *