Iemand zou een Nintendo Wii Gold moeten veranderen in een gaming-pc

De Wii Gold Queen is misschien een mooie antieke, maar wie het zich kan veroorloven, moet er waarschijnlijk een game-pc van maken. Terwijl retro-gamers, enthousiastelingen en historici momenteel bieden op de unieke klassieke console op Goldin’s veilingen, kan het genoeg zijn om ervoor te kiezen om het om te zetten in een koninklijk platform om Hare Majesteit te overtuigen het vergulde goud te accepteren. Nintendo-cadeau.

Voordat ik het idee van een gouden Wii probeer te verdedigen game pcIn feite zou het nuttig kunnen zijn om de zogenaamde “Royal Wii” uit te leggen. Nintendo’s unieke consolevariant werd in 2009 in opdracht van uitgever THQ gemaakt om Big Family Games te promoten – een zelfverklarende groep van korte schopprogramma’s. Volgens Goldin’s List vond het bedrijf dat de “belangrijkste familie van het land” een exemplaar moest hebben, maar besloot dat het moest worden gekoppeld aan een glanzend apparaat om het te kunnen spelen.

Goldin Auctions zegt dat het strikte cadeaubeleid van de minderjarigen betekent dat de gouden Wii terug is bij THQ en uiteindelijk wordt opgehaald door een verzamelaar nadat de uitgever in 2012 failliet ging. Momenteel zijn de consolebiedingen $ 3.250 – meer dan je zou betalen voor de beste spelcomputer .

Dus, wat heeft dit alles te maken met het idee van een Golden Wii-spelapparaat? Nou, ik denk dat koningin Elizabeth II een geheime gamer is, en ze wil de frames per seconde verhogen en alleen de beste Steam-games spelen. Het enige probleem is dat een monsterplatform dat de beste grafische kaart gebruikt misschien niet in de hele Buckingham Palace-esthetiek past, en daarom is een stealth-pc de perfecte oplossing.

READ  Xbox Game Pass februari 2022 gameslijst: Ark, Infernax, CrossfireX

Het idee om van een oude gameconsole een onopvallende console te maken, is niets nieuws, aangezien mods al jaren computeronderdelen in oude omhulsels proppen. Een van onze favorieten is de door AMD Ryzen aangedreven Sega Dreamcast mini-gamecomputer, maar de Nintendo Wii speelde al in 2009 in soortgelijke projecten.

De Dreamcast bewijst dat het mogelijk is om een ​​legitieme gaming-pc te installeren in een kleinere ruimte

In een video van de nu dertienjarige genaamd “The world’s first Wii mod computer, a computer in a Wii state”, YouTuber 911thuis Toont wat lijkt op een Net-computer die zich in een Nintendo-console verstopt. Een build als deze is logisch, omdat hardware met een lager vermogen waarschijnlijk in de originele Wii-behuizing past, maar latere mods zoals FZERO Durfde het aan om in minder verouderde onderdelen te passen, zoals 6 GB RAM, een Sandisk SSD en een i3 CPU uitgerust met Intel HD-graphics.

Zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, is het niet eenvoudig om onderdelen in het consolechassis van de midden jaren 2000 te persen. Apparaten zoals de Dreamcast bewijzen echter dat het mogelijk is om een ​​legitieme gaming-pc in een kleinere ruimte te plaatsen, wat betekent dat de onopvallende Royal Wii niet zomaar een droom is. Het feit dat AMD Ryzen 7000 APU’s kunnen bogen op Nvidia RTX 3060-prestatieniveaus, betekent dat we in de toekomst misschien de illustere console van de koningin kunnen veranderen in iets dat in staat is tot ray tracing.

YouTube-thumbnail

Voordat retrofans boos worden, is het de moeite waard om op te merken dat ik zowel de vaardigheden als het geld niet heb om gouden Wii-hardwareplannen uit te voeren. Natuurlijk zou iemand in plaats daarvan waarschijnlijk ook een gewone gebruikte console gebruiken, omdat deze koninklijke relikwieën in een museum thuishoren.

READ  Bekijk Heavenly Sword met 4K en 60 fps in de RPCS3-emulator

Ik denk echter dat deze unieke console hardware moet bevatten die geschikt is voor de woning van een koningin binnenin, in plaats van gimmicks met standaarddefinitie. Wie weet heeft Gabe Newell de koning misschien al zijn prachtige gouden stoomdeck gestuurd, waarmee hij draagbare kracht combineert met een mooi, prijzig gevoel.

Written By
More from Max Mcgee
Lionel Messi verbreekt de onderhandelingen over contractverlenging met Barcelona
BARCELONA, Spanje – Barcelona-aanvoerder Lionel Messi heeft de onderhandelingen over het verlengen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *