Ierse tafelranglijst 2021 game per game

ARLINGTON, Texas – 29 DECEMBER: Een voetbalfan van de Notre Dame zwaait met een vlag tijdens de halve finale van de Goodyear Cotton Bowl Classic college football tegen Clemson Tigers in AT&T Stadium op 29 december 2018 in Arlington, Texas. (Foto door Kevin C. Cox/Getty Images)

Het voetbalteam van de Notre Dame heeft een aantal zware wedstrijden op de lijst met wedstrijden in 2021, en we rangschikken ze op hoe vermakelijk ze hier zijn.

Er zijn veel vraagtekens in het voetbal van de Notre Dame in 2021. Hoe goed zal het zijn en welke games zijn potentiƫle bedreigingen? Zijn tien overwinningen genoeg om het seizoen nog succesvol te maken? Deze lijst gaat maar door.

Een ding dat we echter allemaal weten, is dat er het hele seizoen veel coole en opwindende games zullen zijn en hier zijn ze gerangschikt van minst opwindend tot meest opwindend.

Tot op zekere hoogte zal dit een subjectieve lijst zijn. Dat is precies wat deze dingen zijn, aangezien we allemaal onze eigen vooroordelen en vooroordelen hebben in de wereld van universiteitsvoetbal. Er zijn echter vier basiscriteria die het belangrijkst zijn in deze lijst.

Het eerste waar je naar moet kijken is of het spel competitief is of niet. Dit moet duidelijk genoeg zijn. Competities zijn immers inherent belangrijker en spannender. Het volgende waar je aan moet denken, is hoe competitief het spel moet zijn. De mismatch zou om voor de hand liggende redenen minder spannend zijn.

Dan, en dit is op dit moment een voorspellende maatstaf, moet je je afvragen hoe belangrijk het spel is voor het Notre Dame-seizoen in het algemeen. Een wedstrijd in het begin van het seizoen met een zwakke tegenstander betekent veel minder dan een wedstrijd in het late seizoen, zelfs tegen een gemiddelde speler. Tot slot, vanuit een concreet oogpunt, hoe interessant zijn de verhaallijnen rondom het spel, omdat ze altijd een nieuwe laag aan het spel zelf toevoegen.

READ  Xbox Game Pass krijgt op 10 november EA Play-games

Nu, zonder nog meer tijd te verspillen, is hier de Notre Dame-beoordeling gepland voor 2021:

More from Madison Garrett

Sony verbiedt Cyberpunk uit PlayStation Store na terugslag van bugs

Door Sam Nussey, Anna Pruchnicka TOKYO / GDANSK (Reuters) – Sony haalt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *